- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 4.633
- Поени од реакции
- 10.320
Погодок за тројка
Каде е Бетмен кога најмногу ни треба?
Погодок за тројка
Каде е Бетмен кога најмногу ни треба?
Погодок за тројка
Не е злато тој. Се сеќаваш на ликот шо сакаше да ја врзи бијонс со кабли и да и стави штипки на цицките додека ја дупи? Епа тој е.
Донро бе мајка му стара, може ли барем пет минути да одмориш да не се испосереш некаде?Абе пресмешно, едниот нема крај со фантазиите, избеган од реалноста, а па овој сега ко на дебили објаснува малце попросто за простата раја да разбери што сакал да каже Дон Жуан и се подмочна од смеење. Се изнасмеавме и ние, да не пукнат пустите.
... (пре)смешно, ем зголемено ем болдирано, да се знаеКУР НЕ БОЛИ
Абе не дека се викал Милан, мене демек ме заебава дечкото сфаќаш, јас за Милан викам навивам и сега некој ми рекол ти последно Милан си го видела на тренеркава на овој апашов на сликава и сега на дечково му е пресмешно, сфаќаш? И го ставил тука дека се изнасмеал.Овој го знам бе... Не се вика Милан.
Ти детето веганче ќе го правиш од роџења. Не за џабе модернава младина е толку утепана. Дај му чварка, кременадличе, кафенце, да се израдува малце. Јас на 6 години и вино и ракија сум пиел па еве не сум пијаница.
Можеби не си пијаница, ама да не се лажеме, се приметува дека имаат оставено некакво пореметување.
вегетаријански дијалект.
... не ми се верува дека ова може женска особа да напише!!!Кога се олеснувам во веце, во моментот кога паѓаат 10 кг од мене собрани цел ден. -.-'