- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
му појде вејке замоко...чувство кога во играчница ќе си најдеж жена![]()
Се наведува дека во 2111 година Земјата ќе ја грее вештачко Сонце, а луѓето ќе ги заменат киборзи и роботи со човечки ум.
--- надополнето: 10 јануари 2014 во 03:43 ---Зашо ќе и е тава сонце на киборзто, за чушките и френките ли да им зрееет?
одговорКога немате среќа се е против вас.. ??
Ништо.Седиш,ќутиш и се нервираш. Само треба малку среќа за да не пропаднеш со нерви.
Мене најмногу ме бендисува коа ми ја лижат онаа жилата што ја поврзува главата со кожичката......обожавам значи
![]()
Повеќе делуваш како да му ја имаш лижено таа жилата некому...
Да не сте ти и Сунѓерот ќе сме изваделе над стотка.
Тоа не се моите информации тука од на Курир сакав да ја отворам темата за да видам вие како ќе реагиратеНа темата на Драгонборн122 дека Македонците се на делба на 16тото место со 91 просечен коефициент.
Тоа не го менува фактот дека Бранчез е во право.Тоа не се моите информации тука од на Курир сакав да ја отворам темата за да видам вие како ќе реагирате![]()
Тоа е моментотКако бе тепате животни
Јас сум имала од се по нешто, кучиња, мачиња, полжав..досега немам кренато рака на нив.
Незнам оти, ама ова кај што си го замислив ме изнасмеаКога би престанала да гледам аниме, тоа би било само заради непотребните перверзни сцени...Навистина, не ја гледам потребата од тоа. Глупо е.
Па затоа, секогаш кога има такви глупости, ги покривам очите и на секои неколку секунди само за дел од секундата погледнувам (за да видам дали поминало).
Замисли колку најјако било кога го шетала полжавотТоа е моментот
Мејби зошто се пронаоѓаш во тоаНезнам оти, ама ова кај што си го замислив ме изнасмеа![]()
HAHAHAHAHAHAHHAЗастава 101
Подобра кола од Пегла, Фиќо и Стокецов нема. Моите порано имале Стокец и викаат дека биле презадоволни... знам исто дедо ми и баба ми порано имаа Стокец. Тоа беше кола со 10000000... коњски сили, отпорна на вода, оган и слични работи. Колата носеше насекаде, низ градов, по планини и ритчиња.
Стварно јака кола...
Многу ми е жал што како одат годиниве се понапред и понапред, квалитетот се губи, а шкартот со вискока цена владее![]()
Тоа што понекогаш пишувам на форумов тоа што не треба.
HAHAHAHAHAHAHHA
Da se smees ili da si ja udaras glavata? Prasanje e sega.![]()
Драга Кајгана,
Вечер ќе ја земам невестата.... и тоа за бегалка![]()