Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Се наведува дека во 2111 година Земјата ќе ја грее вештачко Сонце, а луѓето ќе ги заменат киборзи и роботи со човечки ум.
Зашо ќе и е тава сонце на киборзто, за чушките и френките ли да им зрееет?
--- надополнето: 10 јануари 2014 во 03:43 ---
--- надополнето: 10 јануари 2014 во 03:45 ---
и последен од тема што кога ништо не ви оди во животот
http://forum.kajgana.com/threads/Што-кога-ништо-не-ви-оди-во-животот.71913/

Кога немате среќа се е против вас.. ??
одговор

Ништо.Седиш,ќутиш и се нервираш. Само треба малку среќа за да не пропаднеш со нерви.

M

Muranyi

Гостин
На темата "Епицентар на задоволството" во која се пишува за сензитивноста на неговото божество - Курот:

Мене најмногу ме бендисува коа ми ја лижат онаа жилата што ја поврзува главата со кожичката...:X3:...обожавам значи :love:
Повеќе делуваш како да му ја имаш лижено таа жилата некому...
:свиркам:

:D

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
На темата на Драгонборн122 дека Македонците се на делба на 16тото место со 91 просечен коефициент.
Тоа не се моите информации тука од на Курир сакав да ја отворам темата за да видам вие како ќе реагирате :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.678
Поени од реакции
88.598
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Кога би престанала да гледам аниме, тоа би било само заради непотребните перверзни сцени...Навистина, не ја гледам потребата од тоа. Глупо е.

Па затоа, секогаш кога има такви глупости, ги покривам очите и на секои неколку секунди само за дел од секундата погледнувам (за да видам дали поминало).
Незнам оти, ама ова кај што си го замислив ме изнасмеа :pos:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Застава 101 :love:
Подобра кола од Пегла, Фиќо и Стокецов нема. Моите порано имале Стокец и викаат дека биле презадоволни... знам исто дедо ми и баба ми порано имаа Стокец. Тоа беше кола со 10000000... коњски сили, отпорна на вода, оган и слични работи. Колата носеше насекаде, низ градов, по планини и ритчиња.
Стварно јака кола... :)
Многу ми е жал што како одат годиниве се понапред и понапред, квалитетот се губи, а шкартот со вискока цена владее :(
HAHAHAHAHAHAHHA:pos:

Da se smees ili da si ja udaras glavata? Prasanje e sega. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom