blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
Добро, ај што ми испоцркаа неколку пиксели на мониторов, можам да живеам со тоа, ама па не мораше во облик на пенис да биде тоа. :/
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Добро, ај што ми испоцркаа неколку пиксели на мониторов, можам да живеам со тоа, ама па не мораше во облик на пенис да биде тоа. :/
Acid ми лајкна мислење.
![]()
Ми текнува имаш еден се потресе одкако Ејсид го цитирал.![]()
Те сметам како за бог на форумотфала што ми го цитираше мислењето
Само да е побрзо
Сега за празнициве бев во црква, и за кратко постојав со грбот свртен накај запалените свеќи затоа што беше гужва и немаше место кај да застанам. Кога си дојдов дома си ја гледам јакната цел грб со меурчиња, скајот почнал да се топи на некои места, нема сменето боја туку има како излитени крукчиња и е очигледно дека за брзо време на тие места ќе се лупи. Дали постои некоја крема да ја намачкам или некое слично решение? Искуства?
zapali sveka za nea!
Се заблагодарува што му го цитирале мислењето.................. Ова не е за смеење, ова е за жалењеТе сметам како за бог на форумотфала што ми го цитираше мислењето
Само да е побрзо
Tи најде да жалиш некого.Се заблагодарува што му го цитирале мислењето.................. Ова не е за смеење, ова е за жалење![]()
Нашол кој да кажува хахахахаххахаСе заблагодарува што му го цитирале мислењето.................. Ова не е за смеење, ова е за жалење![]()
Мислиш БобицаБоби нешто ни е лут денес, нема лајкови изгледа![]()
Остави го.Боби нешто ни е лут денес, нема лајкови изгледа![]()
Остави го.
Сега е веќе женет човек Боби...
Хммм...Богами со тие кулинарски способности чудо беше што не го грабна некоја до сега.
17.768
Ќе се омажиш ли за мене?
ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17781