Пост на кој сте се изнасмеале

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
У темата за ракомет,мислел ќе има реванш со Данска:pos::pos:.
Ооооо се извинувам сум погрешил мислев дека ќе имало реванш натпревар помешав со фудбал
Како и да е не скршија и тоа добро

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
што сте му се навртеле толку на Драгонборн, 12 години има. Вие како сте се понашале на 12? :rolleyes: смешен е кога се кара со сунѓерот ама детето е далеку од неинтелигентно. Ни спама, ни тресе глупости по теми каде што не му е место. Пастирал вест од Курир, е да, многу знае на таа возраст кој медиум под чија закрила е и како одат тие работи.
На форумов смешни се овие со 25-30+ што се однесуваат како да имаат 12.
Фала ти многу
Многу те почитувам на форумот

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Малце стар е постов али нема веза, случајно го најдов во темата дежурна ординација...Проѕевајќи се си ја изместил вилицата... :pos:

Ја наместив сега. Ама од акл излегов. Неможев да ја затворам устата едно 20 мин, ме болеше кога пробував да ја затворам.
И јас не знам како ја наместив, почнав да ја мрдам лево десно горе доле. Сега ми е страв да ја отворам устата.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Имам проблем што многу ме измачува................... Најмногу од се ме боли што сака да се видиме петок, а петок паѓа снег и тоа многу а тој не вози на снег. Намерно договори петок. Јас денес ја видов прогнозата.

:vozbud:

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
постов е постар, ама сега го прочитав и морав да го споделам
на тема
Како ги замислувате пеколот и рајот (ако воопшто постојат)?

И шо се праи во рајо, ете вљубен си постојано, неизмерно радостен си цело време и тука е бог светци, патеници испосници... и цело време муабет “леле колку ни е убо, овде е преубо и ние сме среќни и убо ни е и господ е голем и се е убо и јас сум среќен и ти си среќен и тој е среќен и нам ни е убо најнајубо и стално ќе ни биди вака убо и утре и задутре н позадутре оти господ е супер и многу е убо шо сме тука со него и со други светци и сите сме заедно и ни е многумнооог најнајмногу убо турбо убо ми е и сме заљубени и сме среќни се ни е убо и сабајле ни беше убо и поручек ни е убо и ноќе ни е убо и се е супер и одлично се чуствуваме најубо се чуствувам овде во рајо...“
И сега замисли 10000000 души во рајот ко ќе си прат муабет и сите ваков текст повторуваат.
И тоа траи една вечност...

Kajgana Shop

На врв Bottom