Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
P

parvati

Гостин
Kaјгано
муабет измеѓу мушко и женско
Она - Ејјјј добиф!!!
Он - И ја, ама на спортску

Кд пиеш тикфешку нула двеста, има си и чашка горе, капаче еј

Josef K

трагач
Член од
4 јануари 2014
Мислења
193
Поени од реакции
690
Dear.

Еј не ми се верува дека оптимизмот ми се враќа. Колку поминаа? Сигурно добри седум месеци у густа магла.
Вчера си поминав топ. И си ветив на себе дека ден без везе поминат у четири ѕида и дремење на фејсбук нема да имам.
Мора и поише да се социјализирам и да вежбам communications skills. И да олабавам со тоа стручна литература, ептен ме дехуманизира.
Каква само програма за репарација сум изготвил. Едноставно мора да бидам подобар на секое поле.
Че видат со кого се заебаваат они. :D
Fortis Fortuna adiuuat

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Мешункасти плодови јадам драга. Моеш со портисхед да ги освојаваш, знаеш? Само треба да има укус. Укус е у питање.

И ја сеа, ај по шорцеви шо седам, со една пандуфа и запрчени ракави, морам брат ми да трпам како кашла. Болно е детето, и ја сум тажен. Као. хаха!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нешо хипстерски нејасно за да звучи романтично а сепак неутрално.

[линк од песна од јутуб кој никој не ја слуша]

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Драга Кајгана,

во последните 24 часа се‘ што можеше да тргне наопаку, тргна. Се‘ од лошо - полошо. Мислам дека ако снимаат некој документарец за Марфиевите закони треба во играниот дел да монтираат снимки од моето секојдневие. А можат да ги користат и во реклами за топ-шоп. Замисли, црно-бела слика од мене во било каква рутина, со црвен икс на врз неа и радиофоничен глас во позадина кој вели „погледнете како се мачат овие луѓе“. Само тешко дека крајот на сево ова може да биде мој за само 2990 денари, или на три месечни рати по 999 денари.

Притискам „Испрати мислење“ и очекувам серверот да покаже непослушност.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Како си ти? ахам добра си била значи епа одлично не за друго да те прашам пошто никој те нема прашано одамна :D а сите ти се жалат... ајт одам да си слушам музиче.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од последниве страници заклучив дека пола кајганџии се во лошо расположение. Па при здрав прав Религија под-форум срамота е да бидеш во лошо расположение.
Од страна на последни теми гледам некој сензационален "кромид" наслов и очекувам да се посмеам со некоја ЧДА тема, го кликам линкот и ме носи кон религија и 10 пасуса за некое рандом дејствие преувеличено пута 100 во стил "Исус дишел воздух а дишеме и ние"
Каков под-форум човече. :cuc:

Z

Zoza

Гостин
Kajgic koga treba da odam na rabota epten mi se spie,a sea koga si dojdov namesto da legnam ja nokti lakiram poso ne si mi se spie...oj ti razberi ja rabotava :mad:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
IMG_20130817_160751.jpg

--- надополнето: 11 јануари 2014 во 09:36 ---
IMG_20130817_160751.jpg

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
Си ги зголемуваат градите, ставаат силикон и во усните, прават операција да си ги истакнат јаболчниците, ставаат вештачки прамени коса, вештачки нокти, вештачки трепки, истетовирани веги, дури и полутрајна шминка!!! штикла 15см и кристално бели заби...и што бараат всушност овие девојки? ВИСТИНСКИ МАЖ?? Женски, не да ви ја расипам журката, ама и мажите од време на време сакаат вистинска жена!

аххх тој прекрасен моден свет..

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Драга Кајгана, не можам да издржам да дојде крај на февруари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom