TheQueen
Поларна мечка од цвет на цвет
- Член од
- 26 ноември 2013
- Мислења
- 584
- Поени од реакции
- 791
Дали има нешто поврзано со аниме кое ве иритира?
Кај мене, да. Кога би престанала да гледам аниме, тоа би било само заради непотребните перверзни сцени...Навистина, не ја гледам потребата од тоа. Глупо е.
Во последно време ми се случува да наидам на такви серии...а некои од нив се навистина добри и интересни серии. Па затоа, секогаш кога има такви глупости, ги покривам очите и на секои неколку секунди само за дел од секундата погледнувам (за да видам дали поминало).
По ѓаволите, на пример Highschool of the Dead е добра, но има премногу перверзна анимација...
Или пак Dance in the vampire Bund...или Nana.
Сакам аниме. Сакам да гледам аниме. Нормално аниме.
Сакам да се фокусирам на приказната, не на нечии гаќи!!!!
Има добри серии кои не содржат вакви сцени...фала му на Бога!
Што е тоа што вас ве иритира? Има ли такви нешто?
By the way, дали и вас ве иритираат перверзните сцени?
Кај мене, да. Кога би престанала да гледам аниме, тоа би било само заради непотребните перверзни сцени...Навистина, не ја гледам потребата од тоа. Глупо е.
Во последно време ми се случува да наидам на такви серии...а некои од нив се навистина добри и интересни серии. Па затоа, секогаш кога има такви глупости, ги покривам очите и на секои неколку секунди само за дел од секундата погледнувам (за да видам дали поминало).
По ѓаволите, на пример Highschool of the Dead е добра, но има премногу перверзна анимација...
Или пак Dance in the vampire Bund...или Nana.
Сакам аниме. Сакам да гледам аниме. Нормално аниме.
Сакам да се фокусирам на приказната, не на нечии гаќи!!!!
Има добри серии кои не содржат вакви сцени...фала му на Бога!
Што е тоа што вас ве иритира? Има ли такви нешто?
By the way, дали и вас ве иритираат перверзните сцени?