Пост на кој сте се изнасмеале

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
што сте му се навртеле толку на Драгонборн, 12 години има. Вие како сте се понашале на 12? :rolleyes: смешен е кога се кара со сунѓерот ама детето е далеку од неинтелигентно. Ни спама, ни тресе глупости по теми каде што не му е место. Пастирал вест од Курир, е да, многу знае на таа возраст кој медиум под чија закрила е и како одат тие работи.
На форумов смешни се овие со 25-30+ што се однесуваат како да имаат 12.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Џ

Џонтра Волта

Гостин
дечко не ми кажувај за аксенти јас кога сум учел киро глигороф уште бил жив тоа тие српски само пишувано со македонска подржка за тазтатура (читај алт шивт) и болад очи кога се чита плус не се разбира тоа па што нема интерпукциски знакови
Нигерот објаснува за јазици и акценти.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Продолжение на муабетот.. :pos:

Крсте Петков Мисирков кур да јаде!

па нека јаде кога незнае македонски а се прави голем писац, ама тоа е порано немало стандарди кој ке му текнува писац кој не не и кај македонцките како до толку да си да го утнеш насловот па уште и најбитното македонските работи може не бил и он криф тие на штанцање што работеле можи и принтерот кинески некој им бил се покварил ама тоа е сеа

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.241
Поени од реакции
1.298
А тролањето не е смешно???
Секако дека во одредена доза е смешно, ама гледам 100 души му се закачивте со тоа не знаеш да пишуваш, неписмен си и тако даље... Што знам, тоа не ми личат на постови на некои кои се свесни дека муабетот со трол.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Секако дека во одредена доза е смешно, ама гледам 100 души му се закачивте со тоа не знаеш да пишуваш, неписмен си и тако даље... Што знам, тоа не ми личат на постови на некои кои се свесни дека муабетот со трол.
Е да тука си во право. Ја не му се чудам, знам дека е трол и затоа се заебавам со него. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Глуп јебе збунењог е работата со нигерот

"Леле колку е глуп нигеров сега ќе го заебавам"-Рече членот што е толку интелигентен што не знае да примети кога некој е сериозен а кога трола/пишува сатирично

P

parvati

Гостин
Глуп јебе збунењог е работата со нигерот

"Леле колку е глуп нигеров сега ќе го заебавам"-Рече членот што е толку интелигентен што не знае да примети кога некој е сериозен а кога трола/пишува сатирично
Финта сс нигера е тој што или стфарно е нигер и има голем кур кој му смета док пишуе, у стилу игра сам сс себе црвену рукавицу док пишуе он га плеска по руке и не му дава да мрда како што треа за да се пишуе јасну литературну кирилицу...
Или па има меки бекутан руке од брање памук и пишуе толко меко и ноншалантно што груби трфди согласке се губиф и добива се мека ренген слика на тј текст напишан набрзину сс осмех на лицу и мноо самогласке...
Друго нема : )

Kajgana Shop

На врв Bottom