Пост на кој сте се изнасмеале

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сакам да ви го претставам новиот шампион во тресење глупости на Кајгана:

Undisputed champion !

Ми иде да му удрам бокс на овој што пишувал волку глупости. Луѓето како него не знам како не ги мава кола секој ден кога минуваат улица.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Сите одма да го напуштите Скопје за да LetMeSea да најде работа. :(
:pos:
Почнете да читате од 28 страна на темава, од Т'га за Скопје, 2014. Ќе ви стане се јасно. :D

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Во темата Еден Господ ,една религија ? :D
-

Се’ додека човекот и човештвото вистински и суштински не се разбуди за Темелот на постоењето, Кој е Љубовта БОЖЈА чиста - за спасение на сите отелотворена во Исуса Христа - вистинското Единство, Братство и Сестринство, ... вистински и суштински не е возможно, исто како што нее ни возможен вистинскиот мир!

Сите вистински патишта, водат во Совршениот Пат
Таму БОГ е Отецот и Мајката, а секој секому е сестра, или брат!

.
Почна да се јавува побожната фела на темава со нивните фонтови во најразлични бои и големини и да ни ја проповеда љубовта божја безгранична.
Мрш таааааамууу!!!

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Еј Анчо у реду е и ај следниот пат нека ти напикаат мелница за бибер у задникот па да немоеш на форум да се пофалиш.

Напињаш понекоаш на темиве ама озбилно.

Дај нека ургира Никоwa на форумов да се отвори подфорум за пензионери што ќе биде достапен секој вторник и петок па прајте калакурници таму.
:pos::pos::pos::pos:

A

Antigona

Гостин
Во темата што сте кажале најсмешно во тек на секс

Јас озбилен бев ама таа се изнасмеа. Многу бев пијан еднаш... И, и викам на типкава шо знаеш прај - јас да свршам ! И го дудла кутрата, го треси, се мачи... со устето, со едното раче, со другото... и едно време и викам, ај жити се врати ми го курот те молам.

W

Werther

Гостин
Сакам да ви го претставам новиот шампион во тресење глупости на Кајгана:

Undisputed champion !
Пратеникот Мухаммед с.а.в.с. рекол:
Луѓето ќе бидат упорни во прашањата се додека некој од нив не праша: Аллах го створил универзумот,а кој го створил Аллах?
Кога ќе се соочите со таков кажете: Јас верувам во Аллах.
Тhe champ strikes again...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
EVE VO MELBUR STOTUKU JA CELEBRIRAVME NOVATA GODINA STANKO BESE VO ODBOROT zA FIREBOLS PA IM DONIRASE OGNOMETI VO OBEM NA SONCETO MAKEDONSKO OD VIRGINIJA ZNAMETO NASE STARO UBAVO KAKO PUKAA LELE KE PUKNEA OSTRELIJANCIVE OVDE OD MAKA NIVNITE STO NE BEA TAKA UBAVI KO NASIVE!

KE ODIME SEGA NA DRUGA PROSLAVA MAKEDONSKA VESELA UBAVA SO ANETA I GRUPA MOTIKA DOJDENI SE TUKA ZLATNI DECA MAKEDONSKI UBAVI KOGA KE VIKNAT ORO KE RAZVIORIME NA TOPLOVO OVDE NE SE IZDRZVA ZLATNA MAKEDONIJA TAMU MAGLA IMATE SONCETO NE SE GLEDA OVDE PECE KAKO LUTA RANA KOMITSKA!

JA GLEDAVME I LUTRIJATA MAKEDONSKA SO FISKULTURNITE SMETKI EEEEE NIKOLA DETE UBAVO DOJDI DA IM KAZEs NA OVIE KAKO SE ORGANIZIRA NISTO NEMA OVDE DANOK 70% NE SOGOLEA NAS SIROMASHKITE EVE MORAV SEDMIOT DUKAN DA GO PRODADAM SEGA SO 6EST DUKANI OSTANAV NEMOZAM KUKA DA MU NAPRAVAM NA TRETOTO VNUCE USTE NERODENO E GO CEKAME SEGA DA NI DOJDE LAVCE MALO ZARE KE GO KRSTIME PO JUNAKOT MAKEDONSKI ZARE BERBER STO IM POKAZA NA FARMA KAKO SE KOLE SVINJA TUKA KMETOT STO NI E NA KRUGOV SAKA DA GO VIKNE TUKA EEEEEE KAKVA VECERA KE IMA STOJAN IMA FARMA KOGA KE ZASEDNEME TAMU DA JA VIKNEME PESNATA TESKA NASA UBAVA!

:icon_lol:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Да бе брат, ке си бидну кловн ке ме сака сфако мало дете, а како што глеам тебе ни тфои деца нема да те сакаф, ако уопште имаш деца.Колко си негативан на жену ти цел живот негативно ке ву поажуе на тест за бременост
И кој ти курац да се закачуеш на сфакога на форум,да цитираш сс тфоју сиву иронију.
Мене ме фати сибирски студ и ежење кд ке ти га виду аватар, још па никнејм Ставрогин : )
Не е добро секогаш да си позитивен.

Еве на пример на тест за сида е подобро да си негативен.
:pos: Ставро си игра мајтап со човеков на темава :pos:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
:vozbud:
дечко земи прочитај некоја статија на интернет не ова глупости игри што
1. ти прочитај дека сум женска а не дечко
2.Цела година читам и книги и статии...
3.Ти нема да ми кажиш шо да прам

Фак ју анд хав а најс деј
пис
1 . кај да прочитам дека си женско
2 , ти цела година може читаш ја 2 години , веке читам билборди ај шетај
3 . ја не ни сакам да ти кажам него ти сугерирам да се оправиш
4 , користи правилно интерфункциски знакови
5 , говори македонски
6 , има уште хиљаду тачки а ја немам време

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Иам 2004 лајкови, мајнејмиз цунами
Кој ти цуна, што ти цуна ? која цуна, Сунчица ?

Ја сам се логираја на стару нову годину,ако се сеќам па ете
Ама не пишува одма, знам тамо у пролет почна да гу штракам коментаторску тастатуру, ја сам парва форумљашки гуру
hahaaaa
E куде е јубилеј ?
Па завршуе овај година и мене ми е фино туја, тој ми е јубилеј

Јубилеј е збор кој е составен од неколко збора
Ју би, или обратно би ју, биди ти, биди сфој
А леј ти е нешто као леееееј ама сам сфој, сам себе посфојал
А да пију еспресо не ке биде лошо ?

Поздраф Нездраф

Не е добро секогаш да си позитивен.

Еве на пример на тест за сида е подобро да си негативен.

Да бе
За тија како тебе е измислен кондом, не за сиду, ви сте поштетни од сиду, сида дојде зарази човека и он умре, а ви бе брат паразити цицате и ширите негатиф и билдате сфое усерено его кое ви е јако само пред писи
И којкур не реагира администрација, куде е Ејсид, продава петарде?
Кој ти кур на тебе да имаш толко толеранцију такој да се понашаш на форум, да критикуеш сфите и да изиграваш курназа.као демек ти си над сфи нас
Ти си мушка курва која се качуе на кур и како мала не е искачала надвор на големи одмори да си купи кифлу, едноставно седиш си сам у клупу и чекаш да почне ноф час затој што немаш што да праиш
Вечер што ке праиш ? Што да праиш, па нема што да праиш
знам

кгцфкуцфлхјвлхвл позитивен хгвлгуфцлбчјбхчјбл,мќјн, позитивен угцфкгцвлјхвчхвјх позитивен.

подраф нездраф

Нешто што ме изнасмеа и тоа слатко вака како првиот ден од оваа година. 1:0 За парвати. Парвати да те даваа во кладилница ќе ги ставев сите пари на тебе. (y) Така продолжи да бидеш позитивен, бидејќи позитивноста се цени. Батали ги овие што ни на живо се смеат ни на мртво плачат.

A

Antigona

Гостин
Во темата новогодишни форевер алоунери на кајгана

Ноќва новогодишна стварно беше луда, децава во комшилук десетпати ме изразбудија со тоа петардите. Неваспитани, не може човек да се наспие.

Kajgana Shop

На врв Bottom