Пост на кој сте се изнасмеале

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
На тоа зонашите од четирите возила почнаа да викаат по мене:
Е вампир, вампир, вампир..... ( како што знаете јас сум постар ) Викајте, им реков јас, но вие сте арамии не сум јас. И пајаците си ги собраа парталите и си отидоа
Зборот ми е да покажеме сите граѓанска солидарност и да се спротивставиме на ова угнетување. Тие дигаат возила за да директорите и швалерките на општинските лешинари земаат плата - тоа на сите да Ви е јасно. Немојте да се лажете и да мислите дека тие пари се за Градот

Болдираното ме срози. :pos:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Одговорот на Let 3 во темата за максимална брзина со која сте возеле :D
Незнам како поминало незабележано ова, ама и типацов нема поим со кого разговара.
Ќе да си и ти ко експертине пред продавница со то гравирана
На километраж може да пишува и 250 ама да не оди повеќе од 180, пример меганот кај мене....
седни сега поиграј си Need For speed и кулирај...
П.С остај точако и барем втакси седни ама бирај некое поново :pos:
А колку ауспуси имаше колата шо ја возеше 200?
--- надополнето: 18 август 2013 во 17:35 ---
То шо колата ти е графирана 250 а не оди појќе од 180 може да ти е од патосницата ако се има пикната под педалата за гас, така јас еднаш со лада хиљаду и двеста кубика шо е (со уграден плин) и притскај на гаста - не оди, одвај 60 оди а знам сигурно до 90 оди на плин а со бензин и над стотка и мислев се расипа ко ми кажа после ламбе бајлакот (тој има едно стоедно ептен стегнато) вели види патосницата - и стварно ја тргнав и после како змеј одеше, значи пикни се долу кај педалата за гас (таа најдесно шо е) и види да не ти е патосницата таму превиткана па кажи шо направи

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Одговорот на Let 3 во темата за максимална брзина со која сте возеле :D
Незнам како поминало незабележано ова, ама и типацов нема поим со кого разговара.
Кој нема поим со кого разговара објасни?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
не знам јас да го копирам - цитирам истото од ...
но требаше да биде банирана за навреда или бар избришано тоа напишаното,
ама имам одговор: ќе ми се Ф...(па и поради овој екцес веќе(ќе) го напуштам форумов)
Немој жити кариера.

M

Muranyi

Гостин
И да не одиме офтопик ;)
И не само овој пост. Гледам дека Сунѓерот у задње време, веројатно си се увежбава за модератор па тренд му се постови во овој стил, демек не оди офтопик, да не одиме офтопик и слично.

Бобе царе, нек ти попуше каре, цар си жими све. Ќе станеш мод, ти ветувам, иако не ме сакаш;)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
И не само овој пост. Гледам дека Сунѓерот у задње време, веројатно си се увежбава за модератор па тренд му се постови во овој стил, демек не оди офтопик, да не одиме офтопик и слично.

Бобе царе, нек ти попуше каре, цар си жими све. Ќе станеш мод, ти ветувам, иако не ме сакаш;)
Тоа не го пишувам во последно време, туку сум го пишувал од секогаш. Реално е да не се оди офтопик... незнам што има толку чудно или смешно ;)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Тоа не го пишувам во последно време, туку сум го пишувал од секогаш. Реално е да не се оди офтопик... незнам што има толку чудно или смешно ;)
Во ред, а сега немој да одиш офтопик на темава

Член од
15 септември 2013
Мислења
104
Поени од реакции
186
Немој да ми пцуете маму, да не ве подберу : )
Aли у њума се падна
Одвај гу најдесмо парку еј, убисмо се тражејке
Живело Мамо, среќан осми март :ROFLMAO:
:pos::pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899

бутЕ

старлета