Пост на кој сте се изнасмеале

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.405
Поени од реакции
26.395
си викам од кај сум пишувал јас кога сум банирам се упалив да проверам и гледм неш поминал банот (фала богу) неш неспоразум како год фала што како подршка истиот аватар и јас иако бев банирам читав онака како посетител, битно се виде разлика погба пак голови неш љоренте сеа ке видиме за трансфер кавани ако има шанси таму ибрахимович пошто пенали пуца има поише голови иначе кавани леџент
Прво се заблагодарува на Scirea за поддршката, а Scirea му враќа

Јас бев единствениот што ти го носев твојот аватар додека беше баниран.... Welcome Home Нигер :cuc: :place:
И за крај :pos:

да може незнаад да сменат аватар ама битно прво место со 5 бода и следно коло со 8 ако мислам дека појаки сме и плус у торино ке ги совладаме барем нерешено колку да се држи неизвеснот ама пишав и у сериа а 2013-14 пред 2 месеца кога се попалија нешто 8-0-0- имала рома јас им реков второ место ке бидат и сеа баниран сум пошто ја зборвуам вистината до перманент ама нема врска не им замеравам толку им сече само 4-3-3- или евентуално 4-3-1-2 да се семни мора пошто не иде сеа за без пари ако донесе некој и уште 13-5 за наинголан асамоа:vozbud:мо цм кога играше се гледа кај треба да игра а не леф бек нека купи да го ебам некој што сеа за нова година ионака ке слават ке се намали тропкови за плати ако го дадат вучини незаинтересиран неможе така како неможе? па неможе треба малце како каморанези кога играше ние тука постарите знаеме

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
:pos::pos:Или јако не трола,или користи јака дрога па не гледа бела мачка коа пишува.

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
пишувам од телефон некогаш и тоа македонски фонт све изместено а да пишувам на англиски нема смисла и мене ми е незгодно кога читам некој со англиски фонт ама битно поентата да се комуницира

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
пишувам од телефон некогаш и тоа македонски фонт све изместено а да пишувам на англиски нема смисла и мене ми е незгодно кога читам некој со англиски фонт ама битно поентата да се комуницира
Дсфсдомоењоидф њеокмфокењомкф кдфсмкоњеокм. :eek: Ааадењрфњре :pos:. ММоадкоњњед сдфд дфдфф:pipi:.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
W

Werther

Гостин
Сакам да ви го претставам новиот шампион во тресење глупости на Кајгана:

Кратко ќе ти одговорам за да не навлегуваме во длабоки филозофии.
Еволуцијата е глупост,и тоа го знае денеска секоја будала.
Поздрав.
Како дојде до овој заклучок ?

Методологијата објасни ја, каде во книгата „Origin of Species“ пронајде недоследности, заклучокот како го изведе... ?
Посетив зоолошка градина :).
Сакам да те прашам, ама искрен да бидеш. Поназад на темава кога лупна глупост дека никој не ја прифаќал еволуцијата, сериозен беше или онака random тресна ?
Па теоријата дека пред не знам колку милиони сме биле некој вид(риби,мамути,диносауруси,шимпанза ватевер) па сме еволуирале во луѓе,искрено треба навистина да е отиден човек за да верува во тоа.
Значи цел научен свет е отиден ?
Нивен проблем. :)
Имај убав ден.
Поздрав.

Undisputed champion !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
M

Muranyi

Гостин
Никола, најдобриот модератор на сите времиња и сите форуми што постојат, на темата Драга Кајгана, со аватарот на Сунѓерот Боб:

ДК,

Живеј го животот и умри мушки :);)

:pos:

Кога и да го читам Никола и тоа "умри мушки" под неговиот аватар, се тресат ролетните од моето смеење:pos: Ѕвер.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Никола, најдобриот модератор на сите времиња и сите форуми што постојат, на темата Драга Кајгана, со аватарот на Сунѓерот Боб:

:pos:

Кога и да го читам Никола и тоа "умри мушки" под неговиот аватар, се тресат ролетните од моето смеење:pos: Ѕвер.
:) ;) е моментот...
Но мислам дека во обратен редослед треба да бидат... или не ? :unsure: Сунѓеру ?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Те банирам ради подмуклост и лажење ;):):D
Да не идеме офтопик, но што и да напишеш не заборавај да ставиш :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

;)
16.038:)
Не мора да е дизни.... постојат и други категории на фолмови ;):D:D:D:D:D:D:D;);):):D:):D:D
Како ги врзува во серија :pos::pos::pos::pos::pos:;):)

Kajgana Shop

На врв Bottom