Новогодишни Форевр Алоунери на Кајгана

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Нели ќе одиш дома да спиеш, бе сељак? Прва прилика, одма ме вараш! :mad:
Извини нема повеќе :(
Само сме пријатели жими се најмило, всушност се немаме ни запознаено...:)
Се сакаме ко први братучеди....
--- надополнето: 1 јануари 2014 во 02:58 ---

Полека, смирисе, прво разгледај, види како стојат работите.... или земи сама подврзиси ги јајниците, то можиш ;)
Абе не и се правдај, дебела е и у отворена врска сме ја и она нек си праи филмови дека има експлузивни права врз мене.
НЕ СЕ КАРАЈТЕ ИМА ЗА СИТЕ 25,75 сантиметри не се трошат така лесно.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Извини нема повеќе :(
Абе не и се правдај, дебела е и у отворена врска сме ја и она нек си праи филмови дека има експлузивни права врз мене.
НЕ СЕ КАРАЈТЕ ИМА ЗА СИТЕ 25,75 сантиметри не се трошат така лесно.

Колку?
:pos::pos::pos:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ајдееее бе зар спиетеее

знам дка никој не ме сака ама ако на некого сум му недостигал му се извинувам што не бев тука.....еве ви чочек мешаааајјјтееее......за жал и утре нема да можам да присуствувам тука, знам дека некој не ме сака ама може некој па ете тајно ме мисли.....чаоооо антенааа.....на масаааа сите да ве видааамммм...живо жиоооо

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Добро Јутро, како е кај вас? Иначе супер си поминуваме со концертов на Виенскава Филхармонија. :D Па малце да одмориме, па или у комшии на баклава или па на гости кај некој роднини да им се трупнам, а? :ROFLMAO:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Сеа го начукавме комшијата кај мене. Татко ми извади црно вино домашно, еве сеа го испраќав до дома. :pos: Се мислам кога да идам кај нив денес или утре. Штом има баклава, мора да бидам убаво изгладнет. :vozbud:

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Вечерва продолжуваме ...
Ако мината ноќ „ лумпувавме “ предлагам вечерва да се смееме
За почеток Ви предлага една песма која е позната под името Смешна песна и од филмот Модерните времиња. Ја исполнува Чарли Чаплин
http://www.youtube.com/watch?v=OeE1amkKuBU

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Дали сте тука?
Бидејќи меѓу нас има и ерѓени кои сеуште се двоумат ( и не се плашат од порезот), еве смешна нумера од филмот Кабаре на Боб Фоси - врска на еден маж и две жени
http://www.youtube.com/watch?v=oPOiaAU_vJg

Kajgana Shop

На врв Bottom