Постари или помлади партнери?

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Во радиус од 4 години разлика да е но не и повеќе , но повеќе сакам врска со постари (не постари од 4 год) поопуштено со осеќам кога сум со постари :back:

number_one

helloooooooooooo
Член од
18 февруари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
1
nikogash nemozam da se zamislam da imam nesto so pomal decko cuvaj boze
postarite se poprivlecni i poiskusni nema valjda da se macam i da ucam prvacinja :):pos2:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
nikogash nemozam da se zamislam da imam nesto so pomal decko cuvaj boze
postarite se poprivlecni i poiskusni nema valjda da se macam i da ucam prvacinja :):pos2:
Мора некој и нив да ги научи мајкому...јас сакам постара...побрзо дава:vozbud:..мала треба да ја молиш, башка незрело ми делува многу, од постараима пто да научиш

number_one

helloooooooooooo
Член од
18 февруари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
1
Мора некој и нив да ги научи мајкому...јас сакам постара...побрзо дава:vozbud:..мала треба да ја молиш, башка незрело ми делува многу, од постараима пто да научиш
имам 18 год но дека сум незрела хмм тоа никако :baeh:а малите нека ги учат оние кои се расположени за приватни часови јас сум офф
:pos2:ама ако се сите како мене и тебе малите ке си останат тапа хахаха:baeh:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Оф, зависно... Може да ми е врсник, а особено добро интелектуално да ме заинтересира.
Може да е само 30 годишен искусен дудлач што ќе ми ја цица енергијата.
Така што.... Целосната проверка пред се. Но, примат кон постари.
Помал послабо. Или ич.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Тебе мала по незрело ти делуе а ти на 20 години вакви глупости пишуваш по форум? Па ја мислам дека ова е по незрело од 12 годишњак шо цел ден дрка на порничи. Идеш со некоја само за да ти дае??? Те жалам... од тебе никоја нема ништо да научи сигурно...

S

SSS-Stolica

Гостин
повеќе сакам постари партнерки, некако помалите не ми делуваат созреано,може и врсничка да е ама повеќе сакам постари

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И двата случаи се интересни. Од една страна искуство и сериозност а друга простор за градење на човек. Незнам и двата случаи се убави и не би можел да избрам.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Тебе мала по незрело ти делуе а ти на 20 години вакви глупости пишуваш по форум? Па ја мислам дека ова е по незрело од 12 годишњак шо цел ден дрка на порничи. Идеш со некоја само за да ти дае??? Те жалам... од тебе никоја нема ништо да научи сигурно...

Можеби и животот ми го нанесол мислењево, ќе те видиме тебе за 4 години шо ќе пишеш на оваа тема, а сеа млекото, и покриј се преку глава да не се плашиш од темницата ако се разбудиш ноќеска:salut:
П.С.Ја напиша домашната?, ја научи песничката на памет

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Можеби и животот ми го нанесол мислењево, ќе те видиме тебе за 4 години шо ќе пишеш на оваа тема, а сеа млекото, и покриј се преку глава да не се плашиш од темницата ако се разбудиш ноќеска:salut:
П.С.Ја напиша домашната?, ја научи песничката на памет
Остај го детето бе! Ќе порасне и тој еден ден!

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Постари,не заради некоја посебна причина,ама така кажува искуството,по тоа што го имам избрирано...Едноставно повеќе ме привлекуваат...

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
секогаш сум се загледувала во постари (до сега) едноставно многу ми се попривлечни од врсниците мои или помалите, оние помалите ми изгледаат несозреано...не дека не би одела со помал, би, не си имам зацртано дека мора да е постар, само доколку ме привлекува нормално.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Дефинитивно постари! И тоа сите со кои што сум одела до сега биле минимум 5 години постари.. Па и 7-8-9.. Сепак барем на моја возраст дечките се премногу зелени! За некоја година може нема да ми биде сеедно со тип 7-8 години постар од мене.. Ама сега така ми е поубаво.. :pipi:
Ти ова сериозно?
15 годишник со 25 годишник?:kesa:
Инаку јас си сакам помала...

Kajgana Shop

На врв Bottom