Постари или помлади партнери?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
шо знам некако со постари појќе ќеф иам а и постарите по мене :). али не е нешо стриктно да речам само постари и не глеам помали. зависи на каква ќе „налетам„. последно едно помало ми го замати умот :toe:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Сакам постари партнерки.
Знаееме и двајцата што сакаме, и затоа се што можеме ќе направиме да ни биде убаво.
Меракот ми е премногу битен.
Искуството ме натерало да барам постари партнерки, бидејќи поубаво сум поминувал.

Шо да правам кога сакам повеќе да бидам учениче.:pipi:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
ne da se falam :) ali ima poveke kao mene .. kje iz,ezat u club.. i ne lichat na 23 nego na 20 .. i sho mashki ni se pushtat ? e pomladi :P nemam gajle jas .. postar ili pomlad.. sho saka neka e .. pamet u glava da ima .. ubav da e.. seksi zgoden .. moze i ferrari ;)))))))) i da ne bide pomal od 20 i da ne e postar od 35 :D ahhaa

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ne da se falam :) ali ima poveke kao mene .. kje iz,ezat u club.. i ne lichat na 23 nego na 20 .. i sho mashki ni se pushtat ? e pomladi :P nemam gajle jas .. postar ili pomlad.. sho saka neka e .. pamet u glava da ima .. ubav da e.. seksi zgoden .. moze i ferrari ;)))))))) i da ne bide pomal od 20 i da ne e postar od 35 :D ahhaa
3 Години , Мање -Више не праи разлика голема во изглед:) .
Инаку зависи, ама како и да 2-3 години постара или помлада од мене , сеедно ми е. Само да не иде над тоа.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
3 Години , Мање -Више не праи разлика голема во изглед:) .
Инаку зависи, ама како и да 2-3 години постара или помлада од мене , сеедно ми е. Само да не иде над тоа.
Samo sho mene mi davat 18 :)))))))))))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Младо,кревко кога ќе го фатиш да крцка,нели форнч:pos2:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Постари.
Имам некоја фобија од помлади,така да сигурно си е сигурно.:icon_lol:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Помал од мене нејќам.Не ми изгледа некако убаво незнам зошто...Малку ги има на моја возраст па ќе барам помали...Едноставно не ми иде.:)
Постар да може,ама не којзнае колку.1,2,3 години максимум ништо не менуваат.Може и да ми е врсник,сеедно,ама да е помал од мене...Јок!:nenene::nenene::nenene:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ne e bitno,vazno se e*e :)))))))))))))))))))))))))))0

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Не се пресудни годините, но сепак ме привлекуваат постари. Нормално може да се случи и помлад некој да ме привлече (има еден пример) ама сепак изгледа многу постаро отколку што е. Сепак се на се постари ме привлекуваат:D:D

nelo

Смрта е сигурна, животот не е!
Член од
29 мај 2008
Мислења
109
Поени од реакции
0
Па сеааа пошо сум помлад сакам постари :vozbud:, а коа ке остарам хммм....:uvo: сигурно помлади :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom