Постари или помлади партнери?

Член од
17 октомври 2007
Мислења
36
Поени од реакции
0
Otsega i vo idnina samo postari pozreli muzi ne zeleniki preku glava od takvi nedozreani!

:nenene:ne ne, godinite nisto posebno ne znacat osven deka si postar hihihih, muabetot sto mi bese...postar=pozrel matematikava ne e bas tocna, zasto ima mnooogu zeleni so pobelena kosicka a toa se gleda i po postapkite...
ee vaka primer...... kazi mi ....znam deka nekoj ke kaze ljubovta nema granici i slicno taka..ama na primer 30 32 godisen tip so 18 19 godisna devojka? ne bi se zaprasala cekaj stop nesto mora da ne e vo red so tipot, ke se prasa covek zosto??Pa ako ne e sposoben da najde nesto sto e okolu normalna na negova vozrast togas neso ne e kako sto treba,verojatno nemoze da se najde na nekoe nivo so svoi vrsnicki pa togas se prefrluva na nesto mlado neiskusno koe sto normalno vo denesna situacija poveketo devojki razmisluvaat postar=podobar i doduse slepo trcaat,i normalno iskustvoto si go pravi svoeto...
pa i od kaj znaes ima luge sto mnogu pozrelo razmisluvaat i od nekoi drugi...vo sekoj slucaj postar partner nemora da znaci podobro...:smir::smir::smir:

hehehe moze prethodno si naletuvala na nedodelkano hehehe...
se nadevam ne mi se lutis :))

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Znam kako e generalnoto mislenje na ovaa tema,ama imam devojka koja e 4 godini postara od mene i eve uste malku ke prajme dve godini...i dobro e...:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Што знам....преферирам малце помлада од мене 1-2 години.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
врсници, врсници! Никогаш не сум имала дечко помал од мене или постар повеќе од една година. И супер ми било. Мислам дека кога се помали е идеално дечкото и девојката да се на иста возраст или машкото да е постаро до 2 години. За луѓе над 20 години ми е ОК и да е поголема разликата, фала Богу. Ама никако не можам да си сврзам девојката да е постара од машкото, ама она апла постара...:toe: Не ми иде ич.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
abe nekoja starka do 40 ama drzeca. takva milf nekoja. i pomladi moze. kaj 18 godini. abe od krajnost u krajnost

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
обично преферирам со постари макс.3-4години..но имало и случај со помлад партнер:pipi:

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Preferiram postari ama ne mi odi ic, taka da se so pomladi se pletkam..pedofilka bre :)

M

MIL

Гостин
Никогаш не ме привлекувала стара девојка нема ни да ме привлекува никад,сакам девојка што ќе ми одговара со памет,да имаме приближни размислувања да е стабилна верна,а не да и лета памет на сите страни тоа значи и да не е толку мала :vozbud: значи можам да одам во минус 3години помалку :nenene:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Дефинитивно постари! Не можам да се замислам во врска со помал или врсник. Едноставно не функционирам. Сакам да имам до мене повозрасен да можам да направам асален муабет, човек со поголемо искуство од животот, и така.
Кога станува збор за мување, не е битно.

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
До сега се помали , е сега имам некој кој е повозрасен од мене и многу ми е чудно кога ке направам некој муабет со него , кога ке се разврзе некоја дискусија си викам во себе ...е ај сега да те видам со овој заебавај се како со малецките...ама ајде вреди да се проба, а и изгледа и годините веке ми бараат некој по озбилен

Член од
19 февруари 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Незнам за вас, ама мене со постара девојка ми било подобро, абе, како сакате напишете, закон се овие поголемиве... Се што си замислил го имаш, башка не мора да е помлада секогаш... Постарите девојки нудат нешто што го посауваш, нешто што не си имал можност да го пробаш...:vozbud:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Дефинитивно постари! Не можам да се замислам во врска со помал или врсник. Едноставно не функционирам. Сакам да имам до мене повозрасен да можам да направам асален муабет, човек со поголемо искуство од животот, и така.
Кога станува збор за мување, не е битно.
Што муабет сакаш да прајш ти?

Се знае муабетот кој е.

Kajgana Shop

На врв Bottom