Otsega i vo idnina samo postari pozreli muzi ne zeleniki preku glava od takvi nedozreani!
:nenene:ne ne, godinite nisto posebno ne znacat osven deka si postar hihihih, muabetot sto mi bese...postar=pozrel matematikava ne e bas tocna, zasto ima mnooogu zeleni so pobelena kosicka a toa se gleda i po postapkite...
ee vaka primer...... kazi mi ....znam deka nekoj ke kaze ljubovta nema granici i slicno taka..ama na primer 30 32 godisen tip so 18 19 godisna devojka? ne bi se zaprasala cekaj stop nesto mora da ne e vo red so tipot, ke se prasa covek zosto??Pa ako ne e sposoben da najde nesto sto e okolu normalna na negova vozrast togas neso ne e kako sto treba,verojatno nemoze da se najde na nekoe nivo so svoi vrsnicki pa togas se prefrluva na nesto mlado neiskusno koe sto normalno vo denesna situacija poveketo devojki razmisluvaat postar=podobar i doduse slepo trcaat,i normalno iskustvoto si go pravi svoeto...
pa i od kaj znaes ima luge sto mnogu pozrelo razmisluvaat i od nekoi drugi...vo sekoj slucaj postar partner nemora da znaci podobro...:smir::smir::smir:
hehehe moze prethodno si naletuvala na nedodelkano hehehe...
se nadevam ne mi se lutis
)