Мора некој и нив да ги научи мајкому...јас сакам постара...побрзо дава..мала треба да ја молиш, башка незрело ми делува многу, од постараима пто да научишnikogash nemozam da se zamislam da imam nesto so pomal decko cuvaj boze
postarite se poprivlecni i poiskusni nema valjda da se macam i da ucam prvacinja :pos2:
имам 18 год но дека сум незрела хмм тоа никако :baeh:а малите нека ги учат оние кои се расположени за приватни часови јас сум оффМора некој и нив да ги научи мајкому...јас сакам постара...побрзо дава..мала треба да ја молиш, башка незрело ми делува многу, од постараима пто да научиш
a da dojdes da te naucam jas? hehenikogash nemozam da se zamislam da imam nesto so pomal decko cuvaj boze
postarite se poprivlecni i poiskusni nema valjda da se macam i da ucam prvacinja :pos2:
Тебе мала по незрело ти делуе а ти на 20 години вакви глупости пишуваш по форум? Па ја мислам дека ова е по незрело од 12 годишњак шо цел ден дрка на порничи. Идеш со некоја само за да ти дае??? Те жалам... од тебе никоја нема ништо да научи сигурно...Мора некој и нив да ги научи мајкому...јас сакам постара...побрзо дава..мала треба да ја молиш, башка незрело ми делува многу, од постараима пто да научиш
доволно знам ме научил некој нема потреба да се мачиш хаха :pos2:POSTARO SI E POSTARO
BOLJE DA TE STARIJA UCI NEGO MLADZIJA DA TE MUCI
ne ti e toa za dzabe heheheheh
a da dojdes da te naucam jas? hehe
Тебе мала по незрело ти делуе а ти на 20 години вакви глупости пишуваш по форум? Па ја мислам дека ова е по незрело од 12 годишњак шо цел ден дрка на порничи. Идеш со некоја само за да ти дае??? Те жалам... од тебе никоја нема ништо да научи сигурно...
Остај го детето бе! Ќе порасне и тој еден ден!Можеби и животот ми го нанесол мислењево, ќе те видиме тебе за 4 години шо ќе пишеш на оваа тема, а сеа млекото, и покриј се преку глава да не се плашиш од темницата ако се разбудиш ноќеска:salut:
П.С.Ја напиша домашната?, ја научи песничката на памет
Ти ова сериозно?Дефинитивно постари! И тоа сите со кои што сум одела до сега биле минимум 5 години постари.. Па и 7-8-9.. Сепак барем на моја возраст дечките се премногу зелени! За некоја година може нема да ми биде сеедно со тип 7-8 години постар од мене.. Ама сега така ми е поубаво..