Постари или помлади партнери?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Sekogas ke sakam postari. Ne gi dozivuvam kako seksualni objekti pomladi od mene. Its just me :toe:
Ќе те прашам истово прашање кога ќе имаме над 60 и ќе си седиме на форумов:)

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Ќе те прашам истово прашање кога ќе имаме над 60 и ќе си седиме на форумов:)

Da sme zdravi i zivi. Pa i da ne sum so isto mislenje kako sega, pak ke bidam srekjna.. sto voopsto mi se debatira na forum na 60 :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.574
Младо,кревко кога ќе го фатиш да крцка,нели форнч:pos2:
не сум Форчн ама ме инспирира постов :) :) само да додадам младо зелено и полно со витамини :) прва регистрација, ново неотпакувано :) :) :)

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
не сум Форчн ама ме инспирира постов :) :) само да додадам младо зелено и полно со витамини :) прва регистрација, ново неотпакувано :) :) :)
:pos2::pos2:Младиве денес ко шо се растуренки неотпакувано поише ќе најдеш постаричко неголи од младиве да бараш такво:kesa:, иначе и јас сум за младо мевце кревко :smir:, 6 години ми е граница на толеранција.

Член од
13 мај 2009
Мислења
126
Поени од реакции
3
Od 22 do 27 godisni drugi necinat retko koja poarna ke da e pod tie godini

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Никад до сеа не сум имал постара,сеа ми е прв пат,преубаво ми е :) Мислам дека се заљубив :):):)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Се е кажано :) Мада не е лошо еден круг да е свртено до два, полесно пали:helou:

I

InF3cTeD

Гостин
разликата во години и не ми е баш битна само да не биде претерано...границата да биде 5 год. постара/помала.....мене ми е битно да има меѓусебно разбирање,љубов и да нема карање а ако го има тоа мислам дека годините и не се баш битни

kam

kamikaza
Член од
16 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
4
Секогаш сум и ќе бидам за помладо и покревко.
Ама ако се гледа од аспект на користеност тогаш друго е.

Ама шо има врска важно е да се сакаш со партнерот, да се почитуваш и да не се караш, е сега кај нас шо уште важи старото мислење "Ја ко ја ебав женати ти кај беше" па страв ни е од тоа нас машките тоа е работава.

Па ако можиш да најдиш и младо и кревко и ИЧ некористено, а истовремено да се сакате, почитувате и да не се карате ТОГАШ Е ОК.

Исто е и за женските и нив им е убаво ако и партнерот немал однос до тогаш ако и тој е невин.

Али секогаш има и ќе има машки и женски кои сакаат постари и поискусни партнери.
СЕ ЗАВИСИ ДО ЧОЕКОТ

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Никад до сеа не сум имал постара,сеа ми е прв пат,преубаво ми е :) Мислам дека се заљубив :):):)
А колку години е постара? Ако не е тајна.
Инаку јас сум за врсник или 1,2,3 постар.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
За секс, скоро на секое младо машко, му е филм да биде со постара. Но кога сеработи за врска, дефинитивно јас сакам помлади партнери. Помлади, во случајов е од 18-19 до 22. Ептен би дозволил до 23 год. да биде девојката, ама мислам, понатака веќе не е реално.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Имам излегувано со постар од мене 5 години и со помал 1 година, сега сум со врсник (3 месеци постар од мене) и најубаво ми е:back:.
Сепак не се важни толку годините колку што е важен флуидот што постои помеѓу парнерите.

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
I so mnogu postari od mene i so malce pomali od mene ama sega so devojka mi sme 2 dena razlika od koi ja vodam

Kajgana Shop

На врв Bottom