Пиволенд 2009 (17.-20.09.2009)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Да не се разбравме лошо?
Не реков дека ми е скапо или нешто лепчето,малце ми е финта цената како е формирана као ја сеа ке зиам плескавица а леб ке купувам од продавница.Ако има drum n base ке биде јако
ДНБто е као warmup за Манџите у Кастро :) Ако врне ќе биде као втора вечер егзит, само таму си отидов порано :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Тони, big up за фотките. Кај е Chimay сместено, и кои други пива ги препорачувате (гледам се спомињаат пива од овошје)?
Фала :wink:

Chimay мислам дека беше некаде на влез збутано позади вегетаријанската храна, не сум сигурен, ама мислам таму дека беше. Гролш е позади Корона исто така збутано малку. Инаку пиев од големо шише, со пластично капаче интересно што се отвора и дава интересен звук :) Ептен интересно ми се виде шишето, ама отсеа натаму лименка само откај нив :)
Пивата од овошје, ќе бараш чадор Леденика. Накај проекторот за гледање баскет и филмови се наоѓа или од влез десно :)

Вечер ќе биде отворање на Манџа :je:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Видимо се вечерас!
ДнБ жур! Оу јеа! <3
После Дарко Степич, добро ќе ми дое ова xD

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Не кажавме дека има и варено вино на мое изненадување,за цена не прашав.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Се гледаме вечер на Есма :) Чаирије Шукарије мапирунде паламнгее :)))Верујте....највесело ќе биде на Есма и циганскиот плех оркестар :) Ухууу :)))

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Значи вечер на ПИВОЛЕНД е вечер за отварање :vozbud::vozbud:

Вчера не можев да отидам,гледав фудбал во град,ама вечер ке надоместам таман,башка и Есма ке ми го крене расположението со нејзините најаки песМи :pos2::pos2::pos2:

Според цениве у мене 1000 или повеке и таман ке ми биде :bbilan:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
yeye вечер на DnB ке биде пафпуфници!!!:vozbud:
само да пазам ептен жива вода да не се напраам...

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19

Вчера не можев да отидам,гледав фудбал во град,ама вечер ке надоместам таман,башка и Есма ке ми го крене расположението со нејзините најаки песМи :pos2::pos2::pos2:

1000!? Со 1000 ќе имаш да го частиш и цело друштво и да се направиш камен пијан.

Што се однесува до Есма ќе биде одлично, знам дека ти ова иронично го кажа. Ама ќе видиш. Ја гледав на EXIT пред неколку години и стварно беше интересно, атмосфера лудило.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Имаш друже горско 2 за 50.

Со 1000 ти ќе имаш за четирите дена што се вика и плус детето на колеџ да го пратиш :))

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
1000!? Со 1000 ќе имаш да го частиш и цело друштво и да се направиш камен пијан.

Што се однесува до Есма ќе биде одлично, знам дека ти ова иронично го кажа. Ама ќе видиш. Ја гледав на EXIT пред неколку години и стварно беше интересно, атмосфера лудило.
Имаш друже горско 2 за 50.

Со 1000 ти ќе имаш за четирите дена што се вика и плус детето на колеџ да го пратиш :))
:pos2::pos2::pos2:

Абе знам ама да си имам и за секој случај во мене да не треба да одам на токсикологија после да ми бутаат црева у уста :pos2::pos2::pos2:

За Есма не ми беше иронично напротив,многу ми се допага како пее,убаво ке поминам осекам :)

Инаку има некаде стреа таму,да се пљуцка на раат,да не бегаме после од дождот (не дај боже да заврне) како глувци.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Инаку има некаде стреа таму,да се пљуцка на раат,да не бегаме после од дождот (не дај боже да заврне) како глувци.
Ако си од Ѓорче тогаш сигурно гледаш какви облаци идат од запад. Ке истури пак. -.- Само да преврне јако и крај а не вака мочање на рати*

*Saladin teаch me that.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако си од Ѓорче тогаш сигурно гледаш какви облаци идат од запад. Ке истури пак. -.- Само да преврне јако и крај а не вака мочање на рати*

*Saladin teаch me that.
Да знам тука почна да дува јак ветер и сеа е како да е 9 саат,темни облаци џоа хорор филм со Фреди Кругер е :)

Мора да заврне онака јако еднаш и доста ке му биде за денеска,срамота денеска да врне пак...нема кој да им го троши пивото на Пиволенд :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom