Нови игри

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Bionic Commando за XBOX 360 i PS3, па дури во јули за PC.

ПФФФФФФФФФФФ ај да не мислиш рекомендед да не е на толко, а ако навистина бара таква машина на минимум играта ќе е гола вода со busted graphics, и sluggish performance.

Луѓе што ви е на вас, оваа ако не е висока конфигурација не знам која ќе е..:toe:

Тоа е...Minimum System Requirements... Јас ке ја играм без проблем иам Сore2Quad 2.66Ghz и 9800GTX+

Делија

Борец за ПРАВДА
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.196
Поени од реакции
35
Ја симнав TERMINATOR и сега ја играм... Графиката едобра, ама е чиста пуцачина... Ни зашто, ни што...??? Само пукај... Не ми се свиѓа БАШ...!!! Ама ќе играм додека не излезе "I am alive" или "Resident evil 5" за PC нормлно...

Г

Грејвдигер

Гостин
Ја симнав TERMINATOR и сега ја играм... Графиката едобра, ама е чиста пуцачина... Ни зашто, ни што...??? Само пукај... Не ми се свиѓа БАШ...!!! Ама ќе играм додека не излезе "I am alive" или "Resident evil 5" за PC нормлно...
На GS и на другите гејминг портали баш не ја пофалија играва. Само читав коментари од типот
"Save your hard earned money, this crap is not worth!".
Како и по обичај, игрите правени според некој филм не ги бива!

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Баш сакав да прашам.. Virtua Tennis 2009 само за xbox е ? :(

Г

Грејвдигер

Гостин
Баш сакав да прашам.. Virtua Tennis 2009 само за xbox е ? :(

Утре излегува во Америка за РС(значи ќе ја има за симнување), а кај нас најверојатно ќе ја има на 10 Јуни.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Утре излегува во Америка за РС(значи ќе ја има за симнување), а кај нас најверојатно ќе ја има на 10 Јуни.
Одлично, баш ме израдува.. фала на информација.

С

Спенсер

Гостин
за симнување 10 јуни или за купување?? за симнување би требало да ја има за 2-3 дена бе....иначе зверска игра е...мн јака..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Wet

На есен ќе излезе за ХВОХ 360 и РЅ3, а ако има голема заинтересираност може ќе ја направат и за РЅ

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Опасна е женскава нема шо :icon_lol:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Баш денес видов дека е најавена CRYSIS 2 еве еден трајлер, само незнам што може да се види на него

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Баш денес видов дека е најавена CRYSIS 2 еве еден трајлер, само незнам што може да се види на него

хмм сеа нешо ми се врти у глава.Прво глеав на гејмспот дека ке има Crysis Maximum edition(сите crysis у една) а сеа глеам Crysis 2?Шо е финтава појма неам:toe:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
а шо е со call of duty 6.. кога е рилис дејт?

Kajgana Shop

На врв Bottom