Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ок - да не се лажеме.

Тоа што го збориш е чиста фантазија - Симс 3 денес искочи на торенти, а пред 20 дена била далеку од CD-shops.

Значи видов со мој очи.

Sims 3 ( во фина и убава запакувана кутија, како што доликува на оригинал ). Ја земав кутијата во раце и ја свртев неколку пати. Поручек накај 5-6 саат. Значи само може сунчаница да ме плеснало или сепак можеби сум во право.

Значи видов со мој очи.

Sims 3 ( во фина и убава запакувана кутија, како што доликува на оригинал ). Ја земав кутијата во раце и ја свртев неколку пати. Поручек накај 5-6 саат. Значи само може сунчаница да ме плеснало или сепак можеби сум во право.

Немогуче е, освен ако си ја нашол таа „заебаната“ верзија што всушност е половина од CoD WaW во друга опаковка

Немогуче е, освен ако си ја нашол таа „заебаната“ верзија што всушност е половина од CoD WaW во друга опаковка

Се е могуче, само знам, бидејки со мои очи видов - Sims 3 во кутија, онака баш изгледаше како оригиналче. Сеа што имало внатре.. маџарите знаат :)

Али исто така ме чуди фактот, бидејќи во тој shop ги имаше сите можни игри, оригинали и само оригинали.

Bionic Commando за XBOX 360 i PS3, па дури во јули за PC.
943680_20071014_screen004.jpg

Жал ми е ако ве разочарам, но многу од вас нема да можат да ја играат играва. Minimum system requirements се:

Intel Core 2 Duo 3.0GHz
NVIDIA GeForce 9600GT
2GB RAM
:helou:
ПФФФФФФФФФФФ ај да не мислиш рекомендед да не е на толко, а ако навистина бара таква машина на минимум играта ќе е гола вода со busted graphics, и sluggish performance.

Abe dobro e ne e nesto strasno, jas mislev kojznae kolkava konfiguracija ke bara
Луѓе што ви е на вас, оваа ако не е висока конфигурација не знам која ќе е..:toe:

Играва е madness.Искача на 10 јуни и се вика Prototype:)
еве Gameplay од X-box на Youtube.

Демн колку сум заостанал во гејминг светот.Ајде одам да купам 2-3 нови игри:salut:

Де ако може да ми препорачате некој игри стратегија како Rise of Nations да се играт на нет.И некоја ФПС како COD.Ама да има добар гејмплеј како КОД и да не е како Фронтлајнс:Фјуел оф вар со лита графика како на прозирен лист да е цртана.

Играм едно многу стара ама многу добра RPG игрица:
divine.jpg

divine_screen001.jpg

div4.jpg

Од 2001 година е играта, има експанзија Beyond Divinity и сега прават Divinity 2.

Bionic Commando за XBOX 360 i PS3, па дури во јули за PC.
943680_20071014_screen004.jpg

ПФФФФФФФФФФФ ај да не мислиш рекомендед да не е на толко, а ако навистина бара таква машина на минимум играта ќе е гола вода со busted graphics, и sluggish performance.

Луѓе што ви е на вас, оваа ако не е висока конфигурација не знам која ќе е..:toe:

Тоа е...Minimum System Requirements... Јас ке ја играм без проблем иам Сore2Quad 2.66Ghz и 9800GTX+

combatarms би ви ја препорачал,се збори за играва дека е боље од кантер и станува се повеке популарна....

Mnogu e jaka igrava...Top e-online samo moze da se igra.Jas ja igram edno nedela dena i mnogu sum impresioniran....Ako nekoj drug igra add mi nick-duduk.:)

Ќе може некој да ми препорача некоја добра акциона игра за во мултиплеј...:helou:

Ја симнав TERMINATOR и сега ја играм... Графиката едобра, ама е чиста пуцачина... Ни зашто, ни што...??? Само пукај... Не ми се свиѓа БАШ...!!! Ама ќе играм додека не излезе "I am alive" или "Resident evil 5" за PC нормлно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom