Нови игри

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Да си прочепкал и да си се информирал малце немаше да прашаш.
Сакам да кажам нејќеш да ја симнеш, верувај.
Еве за два месеца излага Хот Прсјут, да ги подисчисти гомнениците кои зад себе ги остави Ворлд.
Ако ништо друго тука секогаш ќе е ГТ, 5кава ќе биде бомбастична...
Абе нова ке имат нфс?

БТВ ке имат нешто приказна или ке е како оваа ворлд/

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Сакам да прашам кога излегува ПЕС 11 или е излезена? благодарам
Dali znae nekoj koga izleguva NFS World ili e izlezena?

Blagodaram odnapred
A od kade mozam da ja simnam ako znaes nekoj link prati na pp

Blagodaram.
Абе нова ке имат нфс?

БТВ ке имат нешто приказна или ке е како оваа ворлд/

www.google.com
www.wikipedia.org
www.ign.com
www.gamespot.com
www.vgreleases.com

Ех со кого делам држава ја......

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
The PlayStation 3, Xbox 360 and PC versions of PES 2011 will hit the UK on October 8th.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Нова игрица која искочи вчера.
Се вика Darksiders.
Се работи за RPG игрица во стил на DevilMayCry, само многу е поинтересна.Се одвива во апокалипсата(нешто крајот на 2012 ау) кога ќе дојдат ангелите и демоните на земјата и ликот кој играте War е еден од 4 јавачи на коњи,кој доаѓа на земјата да ја одбрани од нив.
Ја снимив ја играм,играта е супер оценка има 10-че чисто од мене.Другото оценување и мислење останува на вас:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нова игрица која искочи вчера.
Се вика Darksiders.
Се работи за RPG игрица во стил на DevilMayCry, само многу е поинтересна.Се одвива во апокалипсата(нешто крајот на 2012 ау) кога ќе дојдат ангелите и демоните на земјата и ликот кој играте War е еден од 4 јавачи на коњи,кој доаѓа на земјата да ја одбрани од нив.
Ја снимив ја играм,играта е супер оценка има 10-че чисто од мене.Другото оценување и мислење останува на вас:smir:
Јас ја симнав, ја пуштив, ептен ЕПТЕН лошо ми изгледаше, многу ефтино, звучните ефекти додека шеташ со маусот низ менијата се тиње.... и си викам играва некоја утка у пм.
После почнав да ја играм, ни знаеш што тепаш, ни зашто, ни каде.... кој што ти згрешил, што е со моќите..... и викам ТЕ БРИШАМ ЌЕ ТИ Е..... и Мац)) ме предомисли, вика му кажале дека е добра...... па ај да продолжам уште малце да и дадам шанса....
и сеа не можам да станам од играта да ти е.... играта :)

Значи ВРЛО позитивна оцена :)

Нешто помеѓу DMC, [Prototype], Hellgate london.... се на се ОДЛИЧНА Е!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Не знам дали некој знае или можеби пишал, но кон средината на Ноември поточно на 16 во СА и на 19 во ЕУ ќе излезе новата Need For Speed Hot Pursuit 2010.
Играва ќе биде нешто како подобрена верзија на старата и ќе ги има истите Егзотични коли и ќе има + 6 нови коли. Сигурно дека ќе има подобра графика и такој.

Еве ви едно траилерче

Според тоа што е во Опсиот на видеото ќе излезе за Xbox 360 и PS3, а според тетка Вики и за PC и Wii.
Останува да чекаме и да видиме што ќе биде.

Новите коли(автомобили, да не кажам машини)

• Alfa Romeo 8C Competizione,
  • Ford Shelby GT500,
  • Audi TT RS Coupe,
  • Chevrolet Camaro SS,
  • Porsche Cayman S, и
  • Dodge Challenger SRT8.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Beyond good and evil

Неколку дена стара вест.
Можеби најдобрата игра во последниве 10 години (мое мислење), Beyond Good and Evil на Ubisoft во 2011 ќе добие HD преработка на XBLA и PSN.
Играта била одлично прифатена од критиката но немала голем комерцијален успех. Најверојатно заради слбата реклама, и затоа што Ubisoft во истиот месец, ноември 2003, пушти уште една друга игра, Prince of Persia: The sands of time. Не се пуштаат две вакви игри во ист месец.

Еве слики од ХД верзијата http://kotaku.com/5652686/beyond-good--evil-in-high-definition-looks-likethis/gallery/

ПЦ не добива римејк но и нема потреба за тоа, верзијата од 2003 е игрива на нови системи (се купува преку Steam и слични услуги) а графички е подетална од тогашните верзии за конзоли и еднаква со ХД верзиите.

Дури сме тука, на продолжението на играва сеуште се работи но по се изгледа ќе го завршат дури 2012.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не знам дали некој знае или можеби пишал, но кон средината на Ноември поточно на 16 во СА и на 19 во ЕУ ќе излезе новата Need For Speed Hot Pursuit 2010.
Играва ќе биде нешто како подобрена верзија на старата и ќе ги има истите Егзотични коли и ќе има + 6 нови коли. Сигурно дека ќе има подобра графика и такој.

Еве ви едно траилерче

Според тоа што е во Опсиот на видеото ќе излезе за Xbox 360 и PS3, а според тетка Вики и за PC и Wii.
Останува да чекаме и да видиме што ќе биде.

Новите коли(автомобили, да не кажам машини)

• Alfa Romeo 8C Competizione,
  • Ford Shelby GT500,
  • Audi TT RS Coupe,
  • Chevrolet Camaro SS,
  • Porsche Cayman S, и
  • Dodge Challenger SRT8.
Од неодамна може да се игра до 50 левел целосно бесплатно, не како до сега до 10 левел.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Од неодамна може да се игра до 50 левел целосно бесплатно, не како до сега до 10 левел.

Taa e World, оваа е нова. Need For Speed Hot Pursuit 2010. Нешто како подобрена верзија на Hot Pursuit 2 од 2002 година(ако не се лажам беше)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
За NFS World зборувам, ама од брзање сум цитирал пост каде што е NFS Hot Pursuit :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.510
Излезе по торентиве NBA 2K11 ...

Kajgana Shop

На врв Bottom