И јас почнав да ја симињам таа, но веднаш се позна дека е факе, на едно место објавена од непознат објавувачМожеби, ја вака пред една или две недели се истрчав и ја симнав и внатре шо да видам... сосема трета игра, немаше ни С од Симс 3ката...:nesum:
И кај мене исто, женскиот дел од семејството полуде по играваSims 3 е излезена - потврдена информација
Навелете слободно на симнување, само фино проверете ги торентите.
Јас веќе ја ставив - сестра ми почна да лудува по дома![]()
Исто и пред негде 20 дена во Будимпешта ја видов оригиналката. Потврдено и од УнгаријаSims 3 е излезена - потврдена информација
Навелете слободно на симнување, само фино проверете ги торентите.
Јас веќе ја ставив - сестра ми почна да лудува по дома![]()
Каде ја виде - на постер?Исто и пред негде 20 дена во Будимпешта ја видов оригиналката. Потврдено и од Унгарија![]()
Во cd shop.Каде ја виде - на постер?![]()
Ок - да не се лажеме.Во cd shop.![]()
Значи видов со мој очи.Ок - да не се лажеме.
Тоа што го збориш е чиста фантазија - Симс 3 денес искочи на торенти, а пред 20 дена била далеку од CD-shops.
Немогуче е, освен ако си ја нашол таа „заебаната“ верзија што всушност е половина од CoD WaW во друга опаковкаЗначи видов со мој очи.
Sims 3 ( во фина и убава запакувана кутија, како што доликува на оригинал ). Ја земав кутијата во раце и ја свртев неколку пати. Поручек накај 5-6 саат. Значи само може сунчаница да ме плеснало или сепак можеби сум во право.
Се е могуче, само знам, бидејки со мои очи видов - Sims 3 во кутија, онака баш изгледаше како оригиналче. Сеа што имало внатре.. маџарите знаатНемогуче е, освен ако си ја нашол таа „заебаната“ верзија што всушност е половина од CoD WaW во друга опаковка
ПФФФФФФФФФФФ ај да не мислиш рекомендед да не е на толко, а ако навистина бара таква машина на минимум играта ќе е гола вода со busted graphics, и sluggish performance.Жал ми е ако ве разочарам, но многу од вас нема да можат да ја играат играва. Minimum system requirements се:
Intel Core 2 Duo 3.0GHz
NVIDIA GeForce 9600GT
2GB RAM
:helou:
Луѓе што ви е на вас, оваа ако не е висока конфигурација не знам која ќе е..Abe dobro e ne e nesto strasno, jas mislev kojznae kolkava konfiguracija ke bara