Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав TERMINATOR и сега ја играм... Графиката едобра, ама е чиста пуцачина... Ни зашто, ни што...??? Само пукај... Не ми се свиѓа БАШ...!!! Ама ќе играм додека не излезе "I am alive" или "Resident evil 5" за PC нормлно...

На GS и на другите гејминг портали баш не ја пофалија играва. Само читав коментари од типот
"Save your hard earned money, this crap is not worth!".
Како и по обичај, игрите правени според некој филм не ги бива!

Дајте некоја игра као Arcade, Super Mario Style. (H)

abc333006ac4182df19b02bac7e5e51c90b323ddvirtua%20tennis.jpg

Баш сакав да прашам.. Virtua Tennis 2009 само за xbox е ? :(

Утре излегува во Америка за РС(значи ќе ја има за симнување), а кај нас најверојатно ќе ја има на 10 Јуни.

за симнување 10 јуни или за купување?? за симнување би требало да ја има за 2-3 дена бе....иначе зверска игра е...мн јака..

Wet

large-350.jpg

На есен ќе излезе за ХВОХ 360 и РЅ3, а ако има голема заинтересираност може ќе ја направат и за РЅ

fable the lost chapters ... mn dobra igra e koj saka ne ka ja spusti znaci se raboti za rpg
igra pocnuvas od mal pa kako so pominuva vreme vo igrata stanuvas se povozrasen i povozrasen .... i pojacvis magii ...mecoj ... daleku e od dota ili wow ako ve interesesira spusteta ili pobarajtea od igracnica ... bitno za igrata e so ima dva dela od koj vtoriot mn bara jak pc a za prviot ne bara mn pozz

Баш денес видов дека е најавена CRYSIS 2 еве еден трајлер, само незнам што може да се види на него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom