Нови игри

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.247
Поени од реакции
30.500
Ke bide tapa ionaka :angel:

Da vidime naughtydog sto ke izvadi so toa intergalactic

Marvel rivals probav nekni da vidam sto se desava vo zanrot, uste ne e zrela pucaljka za mene za da se vratam na takvo nesto i pokazam skill

A igra nekoj POE 2? Ne sum doma cel januari i toa me blokira da ja pustam, baska BG3 ke me druzi nekoe vreme ionaka
Sho da vidime, se gleda od daleku sho ke bide.
Ama soyny fanboys ke mora da ja branite posto ne ostanaa mnogu igri od vasa kujna.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.904
Поени од реакции
42.601
не знам како се палите на овие игри за низок тестостерон. Вичер ќе сум зел да играм, да играм некој метросексуален лик со man bun. Или пак некоја слична недојдија со неразбирливи механики каде што гледаш нешто мафта само пред ликот.

Еве игра што треба да искочи и вреди да се чека.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.147
Поени од реакции
25.284
Igrajki ja sajberpank, i te kako go fatija toj voz, a faktot sto ja imaat izmeneto Ciri so izgled, nalaga deka ima primesi takvi definitivno, so toa sto nema nisto loso ako Ciri e glaven protagonist tuka, za toa ima generalna soglasnost pa bi trebalo ova dobro da pomine, nadezno. A i igrava najverojatno ke iskoci 2027, taka da i nejziniot lik ke trpi sigurno promeni, ova definitivno ne e nejziniot finalen izgled, sto moze da e dobro, no i loso, ke vidime.

Ali ovoa od Intergalactic e smesno i apsurdno, dosta smesni tvitovi nacekav na taa tema i dosta vlecenja na paraleli so Concord koja dozivea totalno epsko fijasko, go izgledav trejlerot i hajpot momentalen za igrata mi e vo minus.
Ama ne iznenaduvaat oni ic, duri i Uncharted mozno e veke da ne go gledame Nathan, a on e vsusnost sinonim za igrata, veke ima edna kade nego go nema i igras so 2 glavni zenski protagonisti, i najverojatno idnite prodolzenija bi bile so kerka mu, duri i izlegoa so izjava deka Uncharted ne e Nathan Drake, sto mu doaga ko da recat pa Indiana Jones ne e samo Indi, tolku debilno zvuci toa.

Vsustnost idenje woke vo gejming svetot e ogromen rizik, i totalno bez potreba, i najverojatno ova e radi americkiot pazar i ESG rejtingot, moze da se izgugla za da se vidi ova poslednovo sto znaci, mnogu kompanii namerno teraat taka za da podobro stojat na toa pole i imaat pridobivki od istoto.
Па баш ради Cyberpunk мислам дека нема да си дозволат повторно иста грешка и да се изложат на толкав огромен ризик.
Зашто Cyberpunk сега, после милион пачови и апдејти е конечно добра игра, не одлична, туку добра.
Али штета што ја претрпе CD Project Red е огромна, штета во поглед и на углед, и на реноме и на финансии, без разлика колку копии продала Cyberpunk.

Така да, можеби и ја слепо им верувам бидејќи сум огромен фан на Witcher, меѓутоа мислам дека поучени од таа лекција одлуките нема да ги носат врз база на вокеризам и политичка коректност.
Мислам дека повеќе е чиста случајност што во време на терање на воукерска пропаганда овие убацуваат женски протагонист.
Иако пак ќе кажам, Гералд е потврден меѓутоа не знам во колкава улога и колкав капацитет на можност за играње ќе има во играта.

За Intergalactic се ми се свиѓа околу играта, освен карактерот.
Женска кељава што најверојатно е лезбејка.. пушти низ вода слободно.
Овие се доста поголемо студио, со значително поголема фан база и сериозни проекти позади нив и не може да ги снајде истата судбина како Конкорд.
Меѓутоа овие се познати по правење на вакви тешки глупости и буткање на пропаганда таму каде што не е потребно.

Kajgana Shop

На врв Bottom