Нови игри

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
хмм сеа нешо ми се врти у глава.Прво глеав на гејмспот дека ке има Crysis Maximum edition(сите crysis у една) а сеа глеам Crysis 2?Шо е финтава појма неам:toe:
Crysis Maximum Edition е компилација која ги содржи Crysis, Crysis Warhead и Crysis Wars (сите излезени веќе некое време). Crysis 2 е игра која само што ја најавија, а ќе биде и за PC и за конзоли.

а шо е со call of duty 6.. кога е рилис дејт?
Modern Warfare 2 (нема веќе Call of Duty во името) треба да излезе на 10.11.2009.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Crysis Maximum Edition е компилација која ги содржи Crysis, Crysis Warhead и Crysis Wars (сите излезени веќе некое време). Crysis 2 е игра која само што ја најавија, а ќе биде и за PC и за конзоли.

Modern Warfare 2 (нема веќе Call of Duty во името) треба да излезе на 10.11.2009.
аеее.. ке умрам од старост до тогаш... дај кажи им да мрднат таму :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Always bet on Duke! :)

Додека да излезе во 2011, ќе бидат поминати 14 години откако 3D Realms почнале со развивање на играта.. неславен рекорд.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Dead Rising 2 Vs True Crime: Hong Kong :)
хаце игри до коска, првава поготово.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Duke Nukem Forever

Додека да излезе во 2011, ќе бидат поминати 14 години откако 3D Realms почнале со развивање на играта.. неславен рекорд.

Ништо чудно уште 14 години да ја чекаме:vozbud:
Пред шест седум години немаше хардвер за неа .....така бар се правдаа, денес имаме многукратно појак хардвер од тогашните барања...

дотогаш ни останува да се насладуваме на.... почеток на 2011 Deus Ex 3 и негде таму во 2012 на S.T.A.L.K.E.R 2, но ништо чудно со Сталкер да не изненадат и порано.

п.с. се извинувам за цитатот кој е набрзина укомпониран од постови на два члена но функцијата мултицитат не ми функционираше!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Да си прочепкал и да си се информирал малце немаше да прашаш.
Сакам да кажам нејќеш да ја симнеш, верувај.
Еве за два месеца излага Хот Прсјут, да ги подисчисти гомнениците кои зад себе ги остави Ворлд.
Ако ништо друго тука секогаш ќе е ГТ, 5кава ќе биде бомбастична...

Kajgana Shop

На врв Bottom