(Не)омилени ТВ фацки!?

maca*

DaRk InSiDe
Член од
7 август 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Dragan Vucic, Boki 13 , voditelkite od Kari Pari i mnogu drugi :violent1:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Нај препотентен е Чомовски од а1 Зар не сфативте дека тој гостите ги вика во емисија за тој да им ги објасни работите, а не да биде водител. За Тони М. се најдобро

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
најдобар според мене тони михајловски , а најлош убедливо чомовски од а1 . ја не знам како стигал оној човек до водител и уредник .појма немам . кога читаше вести само грешки правеше . само аааааааааааааааааааа.
Па нормално дека ќе прави кога нон стоп е пијан,еднаш барем на снимање трезен да отидеше...

M

**MEMORY**

Гостин
Буквално ми се повраќа од Бојан 13ка...
Ми се свиѓаше Игор Џамбазов како водител...

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
Boki 13 (grevce) saka da bide zabaven ama na kraj gostite nego go zaebavaat SUDBINI COVECKI!
Comovski ne znae da sklopi recenica!
Dragan VUCIC + sin mu seljaci na stoletieto!

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Бојан 13-ка.. Ми се гади кога ќе го видам на ТВ! Одвратен е...

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Омилени ми се Игор Џамбазов, Тони Михајловски и водителон од една емисија- во центар мислам се викат и колку со знам Ефтов (Ефтимов) се виикаше водителов. За најодвратен е убедливо Драган Вучиќ

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Na amebata Comovski treba da mu se zabrani pristap do sekakov medium.Jas ne znam Velija dali gleda uopste.Mu ja unistuva televizijata....a da....
Bokiiiiiiii,D i M Volcic,LILAAAAAAAAAA,Vaseto Eftovo,site vo kanal5,Tabakovski,Trpevci od Sitel...i mn mn mn mn drugi.
Komplimenti za Dzambazov i onoj mrdnatiot od daj pobrzaj

Член од
14 ноември 2007
Мислења
26
Поени од реакции
0
Toni Mihajlovski i Marko se zakon, ama boki debilon so glumi ludilo i Vucic kompanija:pop:pa sramota e be cel svet gi pluka:kesa:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Бојан 13, Билјана Секуловска, Чомовски, Латас, Мирка, Лила, Вучиќ, Марко и многу други. За нив подоцна.

латас

паметен глупак
Член од
5 август 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
Омилена без конуренција на сите времиња ми е Билјана Секуловска... а неомилени ги имам мн... коа ке имам некогаш време ке ги набројам...

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Не гледам ТВ многу ама од тоа што гледам...типката што водеше временска на А1 е супер и Весна бејби..се сеќавам на неа од порано,ќе те насмее и се.А иначе Бојан 13 е личноста од која кожата ми се дига и ми се повраќа...Антипатика во понашање и се и да промовирал турбо фолк како што слушам... :nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom