(Не)омилени ТВ фацки!?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ги поднесувам Здравкица,Боки,Александар Блажевски.Среќа што ги нема толку често на телевизија во последно време.(или па јас не гледам толку често телевизија:pos:)
Од омилени што знам,Игор Џамбазов дефинитивно тој човек секогаш знае да ме насмее иако мислам дека не е тоа тоа што беше порано и Тони Михајловски.

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
А бе јас сум шо може онака да глеа многу работи,ама само Драган Вучиќ кога ке го видам морам да сменам програма,тој човек стварно неможам да го поднесам...

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Сите можам да ги гледам освен:оние глупачките од мтв и оние што водат кешоловец и други слични емисии...каде што цело време(3 саата)кажуваат едно исто
-ајде да чујам,да чујам некој да се јави и да ни го каже точниот збор,да чујам...:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
1. Сузана Турунџиева (или како беше) - косата ми се крева од нејзе.:ija:
2. Иван С. Митчевски у пакет со онаа водителката од МТВ "р" што незнае да каже (евровизија што води стално мислам)
3. Драган Вучиќ - no comment needed
4. Билјана Секулоска - ау одвратно створење, стално намрштена уф уф:nerv:
5. И the one and only Искра Џамбазова :violent1:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ако ДРАГАН ВУЧИЌ го видам телевизорон ми се иде да го отерам у пичку матер

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
драган в, бојан 14, цаци п, александар б, сузе, здравкица (муте само), каролина(водителка на мтв), анета ррррр, иван м, бел/црн бумбар, биљана с, чуму ч, еден од мс коњ, водителици на кеш квизои (освен една), типот од вртелешка и мн мн др

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Сите можам да ги гледам освен:оние глупачките од мтв и оние што водат кешоловец и други слични емисии...каде што цело време(3 саата)кажуваат едно исто
-ајде да чујам,да чујам некој да се јави и да ни го каже точниот збор,да чујам...:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Сејм хиар. ,,5000 денари драги гледачи, 5000 денари! Јас сум за да се забранат овие емисии! Да седиш и да ги гледаш, уште и да им се јавиш бе, ненормална работа, дефинитивно не е мој стил ни за заработувачка нити за забава.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
драган вучиќ, лацас, боки13, ал.блаж. и шо викат оние кешоловките не се поднасат бе

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Сузана Турунџиева,Драган Вучиќ,Здравкица,Каролина,Иван С. Митчевски,Боки 1325478212455687455...........

Член од
29 септември 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0
Хммм.... Долг е списокот, но да видам што ке ми текне:
Драган Вучиќ и син му
Сузе и Блажо (пакетот од рано ден) :pos2:
Анета (ррр)
Мирчевски:pishtoldz
Антонио Димитриевски
Боки :tapp:
Чуму
Билјана Секуловска

и секако (иако не е ТВ фаца, сепак е фаца) МАРЈАН СТОЈАНОВСКИ :vozbud:

porsche

Aus Liebe Zum Automobil...
Член од
28 јуни 2007
Мислења
61
Поени од реакции
3
Па да видиме.
Ги поднесувам речиси сите освен Сузе, Драган Вучиќ, Кире Печјаревски(иако колку толку го ценам за неговите постигнувања во автомобилизмот), Вера(што води Макфест мислам) и се разбира one and only Бојана 13.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Неможам да ги глеам тие водителките што водат такви емисии од типот ќари пари и штознам ги има многу.Исто да не заборавам Сузе и Лила.

Kajgana Shop

На врв Bottom