дополнувањеБојан 13
Водителката на Никој да не знае.
Водителката на Незадолжително.
Искра Како И Да Се Презива Сега
Лила Филиповска (кај има отварање на нов кафич лила е таму со боки под рака)
Мелита
Ребека
Сара Леши
Весна Бејби Петрушевска
Сузеееееееееееее.
Александар Блажевски
Цаци. Паковска.
Анета Кочишки
Од Рано ден дечкото. Argh...!
Билјана Секуловска
Снежана гЛупевска
Чомовски
Од А1, онаа што ги чита сите могучи реклами. *прави крст со показалците*
Вучиќ
Вучиќ II
Од Во бело типката.
Oд Грајфер дечкото. (како го заборавив овој со неговиот англиски)
Од Exclusive дечкото.
Верица Пандиловска
Јован & Иван & Елвир & Врчак & кој и да фали.
Натали
Живкица
Иван С. Мирчевски
Соња Пандата
Миланка Рашиќ
Не е ТВ фаца, ама ми паѓа во вода листава без него. Врхунац. Д уан ен` онли, Борис Пауновски.
Демит, знаев дека ќе изумам некој... Од Џет сет дечкото.
додавам и Весна а и оној Василче иде натака,+плус екипара од Куќен свет таа се дрекавиот глас и оној што збори како “Бажо ке фуче’иии да бе оној што има емисија Џет Сет,а за пофалба ми се оние од Ексклузив со се Анкица што ми срасна за телевизорот кроз годнинве :bil:Црна листа:Јанко,оној дибекон што води иселенички џубокс,Сузе,Бошко 13,Софи на бтр или амазон,а нај веќе оние вампиркине што водат квиз на А1 оној ноќе што е ако некој забораив нека ми извини од набројување на овие ликови ми се сврте аууу да бе ке ја забораев Цаци Паковска
Мене не ми е јасно бе што ви смета и како може да ве нервира Вучич,јас порано намерно го гледав само за да слушам какви глупости тресе во дијалозите со гостите па тој кога ке ја одврзе устата од него нема што не искача..еве на пример ова ми текна сега со Саша Матич кога го праша “Саша како ти се свиѓаат девојките од Скопје’’:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:и после 2 минути му тура вино во чаша и му прави живели зборот ми е Вучич е простак ама природен си е:bil:Клошарот Вучич прв...Боки по него....
АиииБојан 13
Водителката на Никој да не знае.
Водителката на Незадолжително.
Искра Како И Да Се Презива Сега
Лила Филиповска
Мелита
Ребека
Сара Леши
Весна Бејби Петрушевска
Сузеееееееееееее.
Александар Блажевски
Цаци. Паковска.
Анета Кочишки
Од Рано ден дечкото. Argh...!
Билјана Секуловска
Снежана гЛупевска
Чомовски
Од А1, онаа што ги чита сите могучи реклами. *прави крст со показалците*
Вучиќ
Вучиќ II
Од Во бело типката.
Oд Грајфер дечкото.
Од Exclusive дечкото.
Верица Пандиловска
Јован & Иван & Елвир & Врчак & кој и да фали.
Натали
Живкица
Иван С. Мирчевски
Соња Пандата
Миланка Рашиќ
Не е ТВ фаца, ама ми паѓа во вода листава без него. Врхунац. Д уан ен` онли, Борис Пауновски.
Демит, знаев дека ќе изумам некој... Од Џет сет дечкото.
Мене не ми е јасно бе што ви смета и како може да ве нервира Вучич,јас порано намерно го гледав само за да слушам какви глупости тресе во дијалозите со гостите па тој кога ке ја одврзе устата од него нема што не искача..еве на пример ова ми текна сега со Саша Матич кога го праша “Саша како ти се свиѓаат девојките од Скопје’’:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:и после 2 минути му тура вино во чаша и му прави живели зборот ми е Вучич е простак ама природен си е:bil: