(Не)омилени ТВ фацки!?

D

Delux

Гостин
Уживам кога ја гледам водителката на пирамида(српската)на Пинк, Бранка мислам дека се вика...

Член од
22 јули 2007
Мислења
53
Поени од реакции
5
aleksandar i suze od A1.
...i taka jas ednas pustam A1 i gi gleam dvajcata vodat zaednicka emisija...auu...
btw ima i drugi ama ne gi pamtam od so se tooolku facki

Член од
24 јули 2007
Мислења
35
Поени од реакции
1
Ja sakam Lila,a nemozam da gi podnesam kesolovkite,a osobeno onaa plavata od kari pari a glupi mi e i onaa od dobra sema taa so e od samio pocetok.
i toa.

Член од
28 јули 2007
Мислења
111
Поени од реакции
0
abe pe dorov da nema pcosti 13 da ne mu spominjam ime dalje site OD GHETTOto na BRT SUTEL MTV ERA I sl TV programi

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Бици од А1 телевизија.Имало Господ ја испратија во Брисел и само еднаш неделно ја даваат.Не ми се верува како може водителка толку да не може да каже барем 1 реченица течно,да не ја сецка и да не става точки кај што не треба или да заборава дека постојат запирки.Замислете сите така да зборуваат...Гнасно дури.
Кога ке ми текне дека за малку ке ја натепаше Руслана оти не сакаше да каже лошо нешто за Тоше,или кога некој од македонците беше киднапиран во Авганистан(може и на друго место не се секавам одамна беше) и таа гласно им кажа на киднаперите дека македонската влада е подготвена да даде милион евра за ослободување(може тие и да не ни сакаа пари, може имаа друга цел).
Фала му на тој што ја испрати така далеку,со желби да ја пратат уште подалеку.
Уф од кога сакав да го кажам ова!

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Боки 14623723474327432, Лила, Сузе, сите водителки од кешоловец & компани, Мирчевски, пакетот Вучиќ..толку за сега

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Македонија има некаква формула за хиперпродукција на идиоти па дел од нив завршуваат во медиумите или има некое непишано правило исклучиво идиоти да се примаат?

Член од
20 октомври 2007
Мислења
268
Поени од реакции
5
Boki 13 definitivno... ne da ne mu ja gleam emisijata...i reklamata za emisijata ...odvraten e

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Кога ке го видам оној сељакот Драган Вучиќ ми се повраќа, Боки 13 зар до таму стигнавме на педери да се палиме, а оној бурекџијата да не го спомнувам таква креатура ретко се раѓа, ако толку многу знае да јаде гомна од се и сешто како да е Ајнштајн ред би било да примени нешто во пракса, за дрдорење сите не бива.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
абе на ТВ фацка не ми текнува, ама има во ОХ едно радио Бисер, и има еден Јованчо....абе на чоекон гласон не можам да му го поднесам

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Многу ме нервира онаа што го води квизот на Канал5 ебати алапачата!

K

KomitaMKD

Гостин
најдобар според мене тони михајловски , а најлош убедливо чомовски од а1 . ја не знам како стигал оној човек до водител и уредник .појма немам . кога читаше вести само грешки правеше . само аааааааааааааааааааа.

Kajgana Shop

На врв Bottom