01. Иван С. Мирчевски
02. Антонио Димитриевски
03. Елена Стојановска (“Шестиот ден“ на Телма, девојката е многу убава ама претерано е штанцана и роботска, не прави никакви грешки и дури претерано форсира литературно зборување)
04. Боки 13
05. Еден спикер од Сител кој не знае да ја каже буквата Р
06. Драган Вучиќ - простотилак на надморско ниво
07. Водителот на емисијата “Грајфер“
08. Васко Ефтов. Што многу ги прекинува гостите.
09. Јанко! Лелееее подосадно нешто во живот немам гледано! Сите што не се согласуваат со неговото мислење им се нафрла и ги исклучува од програма!
10. Софи од Амазон - аман девојко среди се како човек и не лежи на бирото пред микрофонот!
11. Марко од Дај Побрзај - колку интересен, толку и неинтересен
12. Водителката на Брзи Пари на Канал 5
13. Водителот на А1 метео, некако во почетокот беше О.К ама се повеќе почнува да ми оди на нерви.
14. Маја Поцевска - прво водеше Дом & Дизајн а сега има емисија за естрадата на истата телевизија мислам. Женава не е родена да биде водителка и точка
15. Сузе од VX Призма (од Валијант онаа), оффф Боже мили (го прашува еднаш на Бубе-фризерот, дали кога им правел фризури на клиентките, имал обичај да ги гледа одозгора во деколтето :uvo
16. Мелита Ракичевиќ
17. Анета Кочишки
18. Дамјани од Џет Сет и претходно во една емисија на Лила - дечково ем ги ремети другите од естрадата ем се правда кога ќе му се нафрлат нему. Ја обрука Анета Наковска во првиот број на емисијата и после и се извини по телефон
Инаку интересни ТВ-фацки ми се водителките од Добра Шема (едната btw ми беше професорка во средно), Цацито Паковска (INLOVE) (колку и да е безвезна, јас си ја сакам), Татјана Грујовска, Ребека (пред оваа Поинакви водеше нели една друга емисија и таму беше позанимлива), Искра Џамбазова, водителите од Ексклузив, Катерина Тодевска од “Никој Да Не Знае“ и таа со наочарчињата од Happy Hour