(Не)омилени ТВ фацки!?

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Неомилени:Боки 13,Трендо,Вучич и скоро сите останати...
Омилени: Игор Џамбазов и Тони Михајловски:smir:

E

elence*$

Гостин
Боки 13 (не вреди да се коментира)
Цаци Паковска (утка шо мислит дек се разбират од мода:tapp: )
Билјана Секуловска
Латас
Драган Вучиќ
Лила Филиповска
Елвир Мекиќ
имам и други неомилени,ама ови се ееептен:uvo:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Неомилени:
  • Драган Вучиќ
  • Боки 13
Омилени:
  • Тони Михајловски
  • Игор Џамбазов
:pirat:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
п.с.
Која е Соња Пандата? :S
Прво, водителот на ТВ Морис е фул симпа лик :)

А Соња Панда е партњорката на Борис Пауновски (кажано со одвратен англиски акцент) од Антенна5 фм. Не се баш ТВ фаци ама се ириантни. Особено Борис.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Тони Михајловски коа е надуван:pos2:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ах таа билјана секуловска,коа почне да ја клати главата и да зборува со прекини нај ме нервира,исто и Педер13

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
ах таа билјана секуловска,коа почне да ја клати главата и да зборува со прекини нај ме нервира,исто и Педер13
Таа Биљана не зборува со прекини, туку рецитира.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Неомилени ми се Боки 13, Елвир Меќич, Драган Виќич ,Мартин Вуќич.А омлене ми се Тони Михајловски ,Игор Џамбазови ,Миленко Неделковси.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.226
Поени од реакции
954
01. Иван С. Мирчевски
02. Антонио Димитриевски
03. Елена Стојановска (“Шестиот ден“ на Телма, девојката е многу убава ама претерано е штанцана и роботска, не прави никакви грешки и дури претерано форсира литературно зборување)
04. Боки 13
05. Еден спикер од Сител кој не знае да ја каже буквата Р
06. Драган Вучиќ - простотилак на надморско ниво
07. Водителот на емисијата “Грајфер“
08. Васко Ефтов. Што многу ги прекинува гостите.
09. Јанко! Лелееее подосадно нешто во живот немам гледано! Сите што не се согласуваат со неговото мислење им се нафрла и ги исклучува од програма!
10. Софи од Амазон - аман девојко среди се како човек и не лежи на бирото пред микрофонот!
11. Марко од Дај Побрзај - колку интересен, толку и неинтересен
12. Водителката на Брзи Пари на Канал 5
13. Водителот на А1 метео, некако во почетокот беше О.К ама се повеќе почнува да ми оди на нерви.
14. Маја Поцевска - прво водеше Дом & Дизајн а сега има емисија за естрадата на истата телевизија мислам. Женава не е родена да биде водителка и точка
15. Сузе од VX Призма (од Валијант онаа), оффф Боже мили (го прашува еднаш на Бубе-фризерот, дали кога им правел фризури на клиентките, имал обичај да ги гледа одозгора во деколтето :uvo:)
16. Мелита Ракичевиќ
17. Анета Кочишки
18. Дамјани од Џет Сет и претходно во една емисија на Лила - дечково ем ги ремети другите од естрадата ем се правда кога ќе му се нафрлат нему. Ја обрука Анета Наковска во првиот број на емисијата и после и се извини по телефон

Инаку интересни ТВ-фацки ми се водителките од Добра Шема (едната btw ми беше професорка во средно), Цацито Паковска (INLOVE) (колку и да е безвезна, јас си ја сакам), Татјана Грујовска, Ребека (пред оваа Поинакви водеше нели една друга емисија и таму беше позанимлива), Искра Џамбазова, водителите од Ексклузив, Катерина Тодевска од “Никој Да Не Знае“ и таа со наочарчињата од Happy Hour :)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Цела екипа која ќе ја претставува Македонија на Евровизија.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Од женските најмногу ја сакам Каролина Гочева и Елена Ристевска, од машките Јован Јованов, Јанко...
А ми се повраќа од Цаци Паковска и Шеќеринска, а од машките од Боки 13 и Игор Џамбазов. А да, да не го заборавам и Драган Вукиќ.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
драган вучиќ, боки 13, таа од бисери, и таа од А1 вести со наочарите и долгата коса
и да се надополнам сакам мнооооогу ме нервираат овие од балканска ебанка, може кажуваат смешни работи ама некако на тој докторот и останативе неможам да им ги слушам гласовите, ми звучат како недораснати триесетгодишњаци:brrrrm:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Јас да додадам дека покрај Драган Вучиќ ,ужасно ме нервира и оној на А1 што готви не знам како се вика,уф,не можам да го поднесам,па уште кој ќе се распее...

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Неомилени: Драган Вучиќ и Цаци Паковска

Kajgana Shop

На врв Bottom