Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
еден стар дедо си береше липа за чај на кеј на вардар ние седевме над него и на него му се скрши гранката и падна директно доле....мислам нешто дека ја имаше повредено кичмата и по 2-3 дена ни кажаа дека умрел...бог нека го прости :cry::cry:

МургоДШит

Чаршиска џукела
Член од
3 ноември 2008
Мислења
128
Поени од реакции
19
Среќа, ништо вонредно грозно не ми се случило до сега. Скраја да е.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Бев облечен во бело и паднав во огромен кал...и после тоа бев облечен во црно.Операцијата на циста пред еден-два месеца...на живо се осекав шо ми праи...ме тегнеше бишеше шиеше гаднооооооооооо

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Во 1-ва година од 13 предмети имав 8 кеца :kesa:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Еве три најгрозни случки што ми се десиле,
1. На 1 и пол година - се изгорев со кафе и од тоа уште имам лузна на левото рамо, а ќе имав и лузни по лицето баба ми да не ме измиеше со вода веднаш и кога заплакав пола зграда дојде до доле да ѕирне што се деси.
2. Кога имав 2 години паднав од балкон. Среќа што живеам на приземје.
Шо ќе праам ја ако паднам од терса бе.Ако преживеам жими се ќе го часатам оној што ќе го сретнам.
Инаку најлоша.
Дали сум 2-3 години.
Сум идел негде со моите со кола.
И таман да ја затворат вратат мене прстот таму и плескање прстот на едно конче ми се држело.Ме носат воградсказа 5 мин ме шијат и цел у коци игли.Сеа прсдтот каков ми е.Гадно ми е да си го сечам тој нокт.

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
624
Едно девојче што го познавам, си ги јаде сопствените мрсули. :( Онака сочно, си брца прст у нос, копа малце, го врти лево-десно, вади мрсулот (кој зависно од здравствената состојба, е или течен, кога е настината, или крцкав-екстра криспи кога е здрава), си го става прстот сосе “содржината„ во уста и задоволно голтнува. Што е најтрагично, не се ни труди да не поштеди нас, невините друшки нејзини, па да земе да се скрие некаде, тајно да се “нахрани„... :zid:Нема усул, тоа го прави пред сите, само кога смета дека никој нема да види. Секој ден морам да ја гледам.:(

За сите оние кои набројаа грозни ситуации... Сеуште не сте ја имале честа да присуствувате на “хранењето„ на ____. (не спомнувам имиња, мил ми е животот :pos:).

Добрата страна е таа што, ако еден ден реши да почне да јаде и туѓи мрсули покрај своите, можам да и се понудам да и шиткам по неколку палома марамици со издуван нос на ден. Пари можам да правам продавајќи телесни (носни) течности, бе. :pos: Да ти е мерак да настинеш, што понастинат, толку побогат... :pos:

Напомена: kids don`t do this at home. :pos:

П.С. Ако некој не ми верува, имам 23 сведоци што низ истиве маки прошле и со задоволство би ви ги пренеле своите драгоцени искуства со драгата _____ и нејзините мрсули. :pos:

Eeeeew. Помислата. :pov:
Леле фала за ова...
Ме насмеа се смеам 1 саат lol
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Мора да се цитира на потпис :)

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
vo maj imav mnogu teska soobrakajka i mislam deka posle neznam kolku meseci jas nemozam psihicki da se opravam

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Кога се возев со точокот(така залитан) кога ме удри една кола јас во вис и во една бандера удрив со главата.Не ми течеше крв ама главата како балон ми беше подувана...:pipi:

Едно лето на базен бевме и еден мој другар требаше да ме фрли во базенот,ама несакајќи јас го удрив и тој ме испушти па паднав на плочките,муцката расцепена ми беше...а следниот ден беше 1 мај па отидовме на езеро и времето беше убаво сите се капеа само јас неможев:(ама и јас влегов во водата се капев и после ми се инфикцира

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Е вака :) Прво... на некој 5-6 години сум паднал по скали со фаца онака мрсно и пола фаца излупена скроз онака месо се глеа и месец дена рана имав онака зарасната зацрврсната ко коруба од дрво бев :Ѕ И остај тоа него врз тоа ракија ми ставаа а пече тоа у очи ракија ми иде ја рикам у двор ко будала некој :Ѕ

Друго

Со другар негде 2ро - 3то одд ја коа бев игравме у една куќа у изградба кантер у живо :) И скокање ја право на шајка ама добро е крива таа шајката ептен малце ми влезе у нога околу 1 см само и дома со ракијата пак :) (дедо ми колку ме пцуел цела ракија на мене идела х)) Ете од кај љубов према кантерот :)

И последно шо ми е у сеќавање тоа коа бев у 7 одд на семинар на попова шапка.. :) Ме праќаат директорката и психологот со другарчето да се симнеме до доле да им купиме цигарии :) и идеме ние си викаме ај по едно патче да се пуштиме да не ружиме (а патчето ептен стрмно). И идам ја прв другарчево по мене и се лизгам и почнав да се тркалам надолун и камчиња у кичма бодат ли бодат... и таман некако на нозе застанав да трчнам божем до доле скроз да се спасам и да се потфатам за едно растение тоа коприва да ти било писнав ја онака ко шо ја собрав копривата и па тркалање до доле скроз (30-40 метра спуст имав се на се) И на крај слетав со брада у коприви (и цел врат у коприви). Не е гадно али е меѓу најодвратни ствари шо ми се десиле...

Dehumanizer

Chicken Invader
Член од
29 јуни 2008
Мислења
71
Поени од реакции
5
Најгадна работа шо ми се десила....ааа да.
Пред 1 недела на тренинг на пливање онака пливам делфин (со пераи) и на сред базен ме фати еден силен грч, ќе се удавев за малце. Да се удавев ќе се спасев од муки, зашто после у наредните 3 дена не можев да одам.
Исто така гадна работа е коа ја глеаш другарката најдобра како се обидува да се самоубие...еднаш од прозор ќе леташе, друг пат кола ја здрви пред мене :( трет пат прстен голтна на сред час и моравме цел ден по болници за трчаме...ауф...гадно.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
NAJSTRASNATA RABOTA STO MI SE IMA SLUCENO NA MENE BESE PRED 15 GOD,BEVME SO SESTRA MI NA KAFE KAJ EDNA PRIJATELKA.DODEKA NIE SEDEVME PIEVME KAFE I SI MUABETEVMENEJZINIOT SOPRUG POCINA NA KREVETOT DO NAS,A SAMO NEKOLKU MIN PRED TOA RAZGOVARAVME.PA MOZETE DA ZAMISLITE KAKO BESE PONATAMU.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пред добри .. 5-6години ... игравме нешо со другариве ... и ја бегајки така рипање преку едни гајби ... али охридска работа ... позади гајбите да ти имало дупка .. и со КИЧМА наденуење на една метална цефка .... ја мислам господ го видов ...

Вчера - Ме реанимирале у болница,инфузија,трансфузија итн итн .. све шо може да се напраи ...

Одвратно.

К

Кики.

Гостин
незнам како може од 5 можни тестови за испитот , јас имав 4 за препишување , и ми се падна тој шо го немам :))))
Се е можно ако си баксуз како мене:wink:, ама најгадно ми беше кога ми правеа пункција на циста :pov:и кога видов една сообраќајка каде што имаше загинати, а на тоа место можев да бидам јас. :toe:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Возев ролери а се држев за седиштето на другарми, кога паднав на бутов пола кожа изгребана тоа месово ми се гледаше ( ка мали што зборимо).

3то одделение бев болен од жутица толку мука и толку гадни работи во болница на заразно неам видено.

4то одделение, ме фатија Албанци потшо бев многу мирен кога стануваше збор за нив, и едниот од нив ми стави скалпер под гуша, малце ме потфати кога дојдов дома повраќав од самата помисла што можело само да ми се деси.

5то одделение паднав и ја скршив руката, толку што беше грозно плачев што ја гледам руката како е искривена одколку што ме болеше.

Паднав еднаш се бцнав на клинец на 1 цм од бубрегот.

Видов другарми како го утепаја во 2001.

Во војска за малце ќе ме каснеше змија, се фати за заштитникот од чкрапалото( среќа невидена ).

:pop:

Kajgana Shop

На врв Bottom