Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

M

M-r Garfild

Гостин
Garfield напиша:
Бог не постои, тој е нестварен, измислица следтвено не можел да создаде ништио, значи ниту светот.
Mozokot na Garfild ne postoi, toj e nestvaren, izmislica, sledstveno, ne mozel da napise nisto pametno... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
 

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
MeToNo1[MkD] напиша:
Мето...како бе само точки, си се потрудил ептен :pos:

Грозна...мислиш на нешто што ни го расипало стомакот, па не тера на повраќање или грозна = некоја хорор сцена? :raz:
 

Necrophilia

Optimal Сasual Dating - Authentic Ladies
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
најгрозна случка? па шо знам... ги има многу... ај другпат ке објаснувам за многуте сега ке ви објаснам за таа прва што ми пага.
Еден мој многу добар другар по има Дамјан, кој е вокал во Сторм кога бевме копиљи имавме максимум 8-9години нон стоп бевме заедно нреазделни другари и еднашка ни доага еден циган по има Илчо постар од нас некои 10 години и на Дамјан му понуди да се напие од неговата фанта, и одкако се напи Дамјан се чуди зошто е толку топла и солена а уствари типот мочал у сокот... љак..

иако не ми се случи лично на мене сепак е гадно и имав трауми неколку дена... не ми се пиеше дури ни вода ми беше гад оти мислев дека циганите можно е да мочале во цевките за вода...
 
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Ајде сега ке напишам повеке од 5 точки .. зш прегеска бев изморен па ме мрзеше да напишам .. Па Најгорзна случка ..

Нема некоја ептен грозна случка .. Кога бев на тренинг ( фудбал ) еден од играчите не си ги заврзал копачките .. па играме ние фудбал тој уште не ги заврзал и одеднаш шутира и копачката на мене со карпоните ме удара у фаца .. После кога гледам тече крв како од чешма .. и кога гледам цел распорен .. па и ден денес ми стои белегот под окото .. И шознам друга некоја грозна случка .. Пп
 

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
мене доста грозна работа шо ми се има десено е....
Кога бевме копиљаци со брат ми се тепавме многу нормално, и он зема едно старо мече ушто од баба ми што се вика.. На мечето му искочиле жици од носете и рацете ама он не примети и да ме удри со мечето ми заби жица во левото око и имав дупка ама изгледа само го цивна окото и гледам добро на него ама грдо беше..... шетав ко пират месец дена :toe:
 

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
21
денес на школо...ме плукнаа на новата блуза со полна уста со семки...ауууу гадноооооо!:kesa:
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Едно девојче што го познавам, си ги јаде сопствените мрсули. :( Онака сочно, си брца прст у нос, копа малце, го врти лево-десно, вади мрсулот (кој зависно од здравствената состојба, е или течен, кога е настината, или крцкав-екстра криспи кога е здрава), си го става прстот сосе “содржината„ во уста и задоволно голтнува. Што е најтрагично, не се ни труди да не поштеди нас, невините друшки нејзини, па да земе да се скрие некаде, тајно да се “нахрани„... :zid:Нема усул, тоа го прави пред сите, само кога смета дека никој нема да види. Секој ден морам да ја гледам.:(

За сите оние кои набројаа грозни ситуации... Сеуште не сте ја имале честа да присуствувате на “хранењето„ на ____. (не спомнувам имиња, мил ми е животот :pos:).

Добрата страна е таа што, ако еден ден реши да почне да јаде и туѓи мрсули покрај своите, можам да и се понудам да и шиткам по неколку палома марамици со издуван нос на ден. Пари можам да правам продавајќи телесни (носни) течности, бе. :pos: Да ти е мерак да настинеш, што понастинат, толку побогат... :pos:

Напомена: kids don`t do this at home. :pos:

П.С. Ако некој не ми верува, имам 23 сведоци што низ истиве маки прошле и со задоволство би ви ги пренеле своите драгоцени искуства со драгата _____ и нејзините мрсули. :pos:

Eeeeew. Помислата. :pov:
 

[MkD]eXtreme

Proud To Be Macedonian
Член од
30 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
lele gadnooooooooo ...uf kako ke jadam sea daj be kaj najdovte vakva tema da otvorite mene najgadno so mi se ima sluceno u 8 koga odevme niz makedonstinava drugarot sto sedese do mene mu se losese cel pat i jas ocekuvav da povrati ama ...izdrza...e sea imase apce togas ama trnavme vo drug grad...i koga rece deteto istura lele me istusira onaka za "adet" ...isto drugo sto mi se ima sluceno vo avtobus grozno samo ne sedese deckoto do mene jadel sabaljeto Tost i go stegna proliv vo avtobus ...koga rece avtobusot smrdi smrdi auf samo da se setam i mi ide da skokam od balkon si se ispostra deckoto fino onaka si se olesna a najfinta bese kogastana cel avtobus go napraj lom pa go smenavme avtobusot ali aj vtorovo ne se vide mnogu mnogu povekje bese smesno i smrdlivooooo :pov::pov::pov::pov::pov::pov:
 

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Играв фудбал, ја згазив топката, пируета во воздух и паѓање на рака. Последица - дланката свртена нагоре :icon_eek:. Па сам ја вратив у нормала (нели не боли додека е топло) и после се онесвестив... Погадно од ова ми се нема случено и недај боже!

п.с. добро,пред некој месец влегов со мотор под комбе ама за тоа другпат...
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.648
Поени од реакции
13.112
I shall tell u a story. odime brat mi edno drugarce i jas na da lovime ribi na edna rekicka koja se vleva vo more. Mestoto kaj sto trebase da lovime e celoto krs od kamenja od koi koga ke navrne tece kako nenormalna rekata Ljuta (taka se vikase rekata). i stigame nie kaj mostot i poleka se spustame nakaj moreto. Dodeka se spustavme se ispokrsivme po toa kamenjata (pogotovo jas koj ne me biva bas vo toa). Aj se spustivme nekako gi izvadivme trskite da lovime koga od kaj sto dojdovme izleze krdo divokozi. Sto da pravime aj ke go preplivuvame ustieto (golemina kolku olimoiski bazen ama vo grc ladna voda). i plivame nie i od drugata strana imase nekoi bocvi na koi mestanite cuvaa skolki i gi prodavaa. E tuka ne zavrsuva se. Toa da ti bile bocvite na nekoj psihopat koj gi strelal lugeto so kursumi, a kako za belja nie vidovme ede camec sto se priblizuvase nakaj nas (mozebi ne bese toj ama kojznae). Nie posto bevme na drugata strana na rekata mozevme da se prekacime na kamenjata i da mu ja zduvneme. Dodeka se kacuvavme po kamenjata pak projdovme kroz istata golgota. Za srekja covekot e mrtov denes taka da sega mestoto e slobodno za setanje.
 
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Imam videno spleskan covek padnat od 11 sprat, po grozno od to nema, drop bese
 
Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Pred 2ipol godini mislam bese, ama sabajleto koga se razbudiv i sednav na comp. brat mi go slusnav kao od tamu vika: Frosiiiiiiinooooooooo si smackala glusecccc. Jas mislev se zeza ama koga go vidov stvarno smackan tamu kade sto sum spiela,...auuuuu bljak odvratno, sve otide na hemisko, pa duri i jas direktiva!!!!!Nesto najgadno u zivotov!!!Koja srekja ke ja imate ako vi se desi i edno vakvo novo iskustvo???!!!
:vozbud:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom