Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Кога ќе ти влезе мува во соба и ќе неможеш да ја избркаш :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
Кога ја видов собраќајката во која загина на лице место возач на скутер. Цела недела неможев да се соземам, а ево и сега се ежам кога ќе се потсетам на тоа.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Сообраќајна несреќа... а и 4пати сум се спасил од смрт во последни моменти

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Коа носев нови сандали дигнати на 11ка лудило најубави (али уште незнаев да одам најбоље со нив) :)... и пиевме на журка пресупер опуштении и расположени идеме накај клуб и ја целата полетана, мислам сите гледаат у мене и дигнат нос до небо и и се вртам на другарка ми позади и се смеам нешто и баппппппп у некоја жардињера пред мене на плоштад беше...иииииии сраамм ужааааассс мислам дека ПРОПАДНАВ У ЗЕМЈА али нормално напраив филм као све супер се смеев...одглумив добро да не ми биде поголем бламот и срамот:facepalm:
Од тогаш никад више штикла над 5ка нема шанси :P И коа пијам многуу пазам кај идам од таа вечер;) И не ми се десило ништо од тогаш.:)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
236
Како ќе ме убиеше мојата сестра.....бевме деца јас и мојот комшија си игравме со топка кај него во двор, а сестра ми и помагаше во истиот двор на другарката со нижење на тутун (прилепска работа..ако другар/ка ниже тутун ти одиш доброволно помагаш за побрзо да ја пуштат и да ја киднете негде). Како што игравме ни текна да почнеме да ги маваме со топката по грб од 3-4метри далечина и почнавме ...еднаш, два пати, три пати нормално бевме опоменати најпрво човечки потоа со хистеризирање но ние односно јас продолжив да си пуцам по грбот на сестра ми мртов ладен. Во еден момент пред да пуцнам се заврти назад и ја фрли до пола нанижаната игла кон мене, иглата ми се забоди во врат блиску до грлото среќа не ги "фрлив патиките" на лице место да беше еден-два см по десно ќе се случеше најлошото ..мислам така рекле докторите пошто јас се сеќавам дека само ја тргнав полунанижаната игла надвор и темница....

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Еве една од пред неколку години.
Бев кај тетка ми, па бидејќи ми беше многу досадно отидов со мојот мал братучед во маалото. Таму сите беа помали од мене. Па така, тие се тепаа (таква беше играта). Им се придружив и јас. Го удрив најдобриот другар на братучед ми. Тој за да ми врати....:sick: ме плукна точно на челото...Па плунката ми се растече на лицето.:гомце:
А тој, другар му на братучед ми изгледа тренираше професионално плукање. Се фалеше со тоа на колку далеку можел да плукне, колку бил прецизен...Да ти се плукнам во прецизноста! (не плукам навистина де).
Г-Р-О-З-Н-О!!!
После тоа го истепав асално и братучед ми отиде да и каже на мама што сум направила.:свиркам: Кога и кажав на мама зошто го истепав, ми прости. Но, некое време се плашев да одам кај тетка ми бидејќи мислев дека прецизниот плукач плачел кај брат му.

S

Sinisa123

Гостин
Ke bidam kratok i jasen. Odejki vo prodavnica vo 22 casot padnav vo iskopana dupka od buldozer koja bila napolneta so fekalii od dupnata cevka BLAKKKKK

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Кога со чисто нови гланц чорапи ќе влезеш во купатило,а тоа цело водено.

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Станав едно сабајле, се облеков и излеговме да одиме на факултет. Одиме по улицава и осеќам како нешто ме глочка во патиката, и продолжувам да одам за по едно десетина минути да решам да застанам да видам што ме глочка толку. Од патиката ми падна една огромна гнасна ларва. Не знам како влегла таму ама у секој случај цела улица ја кренав од викање. Наеднаш ми дојде. :ROFLMAO:

Член од
27 јануари 2014
Мислења
3
Поени од реакции
11
Кога пред недела дење ја поминував границата на Деве баир и многу тивко си пеев Земјо Македонска едно лајненце ми направи скандал- да сум ќутел...

Kajgana Shop

На врв Bottom