doti4nata
Drama Queen
- Член од
- 25 септември 2005
- Мислења
- 3.390
- Поени од реакции
- 35
Хммм па имам ја пуно грозни случки, ама онака најкрвава би ми била кога ми падна десната ногата у шахта. И онака капакот тежок ми ја сечеше ногата до коска, крв блика, а ја па се стегам да држам исправено стапало да не ми падне папучата. И после не сум била стисната ќе ми рече некој, ама или ја спасувам ногата со папуча или не ја спасувам! Како и да е после 5 минутно дерење на другар ми му текна да реагира (пошто иначе баравме маче едно у грмушки) и го тргна капакот, шиштеше крв ко лудо, папучата беше тука! До ден денес имам лузниште опасно.
А занимљиво е што такоѓе крвава случка беше кога ја исеков ногата со секира, т.е стапалото лево. Ја си сечам, дедо ми ме викна, секирата летна... не ни осетив! И кога глеам крв ми капе од секирата на маичка, глеам доле фонтана крвава и тоа зива среќа што ги носев папучите од предходната дешавка, па не беше опасна осекотина туку само малку тетивата ја поткачив. Пошто нејќев на шиење, покрај лузна не ги осеќам баш баш малото и тоа до него прсте и кога се мења времето ко игла ме боде таму!
Све о свему, јадна мајка ми!
А занимљиво е што такоѓе крвава случка беше кога ја исеков ногата со секира, т.е стапалото лево. Ја си сечам, дедо ми ме викна, секирата летна... не ни осетив! И кога глеам крв ми капе од секирата на маичка, глеам доле фонтана крвава и тоа зива среќа што ги носев папучите од предходната дешавка, па не беше опасна осекотина туку само малку тетивата ја поткачив. Пошто нејќев на шиење, покрај лузна не ги осеќам баш баш малото и тоа до него прсте и кога се мења времето ко игла ме боде таму!
Све о свему, јадна мајка ми!