Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
идевме по улица со еден другар и он со нога удри во контејнер...

и во контејнерот имаше мачка и мачката се иплаши, рипна на улица и во тоој момент пројде кола и ја напраи пепел!:vozbud:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Најгрозна случка шо ми се има десено беше лани нашкола на голем одмор кога видов мачка прегазена и мозокот и беше излеан целиот а истово денес видов сплескана мачка вмала...
ГАДНОООООООО
и денес вечерва најгрозното нешо еден другар повраќаше и то баш добро... малце фалеше на мене да поврати

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
моето куче в двор ко распара едно мало маче на два дела:pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
оти одев на гимнастика до 5 одделение редовно веке 8 години
и као искусен дома си праев стој на раце а тука до мене имаше шибер врата со шина
и мене некако ми се подслизна раката и паднав... и ок не беше ништо страшно
си легнав... и по некое време сестрами гледа капки крв и ми вика : шо имаш ти праено...и јас стаписан и викам нишо...
ко ја видоф раката после цела распарчена...
и најјакото шо не осетив нишо........:pos2:
сепак грозна слика... цел кревет со крв ми беше:pos2:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Пред десетина години кога возев трипати поголем точак од мене...и фино си паднав, си ја дупнав главата..ама чудно е што јас не осетив болка па сестра ми ми кажа дека дупната ми е главата:pos:
кога 3 пати си ја шинав раката, еднаш играјки брканица, еднаш тепајки се со машко:pos: и коа паднав од точак

а мислам имам пишано и кога згазив морски еж
:pipi:

Член од
12 септември 2008
Мислења
10
Поени од реакции
2
И ја како мал со точак засилен заедно со другарот,тој напред јас назад на седиштето,се бапнавме во ограда.Последица од сето тоа беше тоа шо предното колце беше сплескано целото а другарот умираше од болки во "јајцата":pos2::pos2::pos2:

Член од
28 декември 2005
Мислења
29
Поени од реакции
2
Пред едно дваесетина години: возејќи го мојот драг точак Pony со банана седиште, во еден момент почнав да возам без раце се со цел да си ја закопчам тренерката, и коа ми се завртеа рачките на точакот и ТРАААААССССС ....абре сол се направив не можев да одам 10 дена, цел бев модар.а точакот кршшш ..го однесоа циганитесобирачи на старо железо.

C

cige

Гостин
пред една година го скршив стаклото на врата,
и ми се направи рецка која за момент ми се рашири,
ми се гледаа неколку слоја(бел, црвен, кафено-зеленкаст),
татко ми дотрча и ми ги чистеше срчите од раката под чешма,
потоа веднаш заминавме на хирушко,
ми зашија 4 конци.
Кој стрес го доживеал татко ми?
Ако ми ја видеше мама раната мислам дека ќе добиеше инфаркт

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Имавме сообраќајна несреќа во 8 одд колата се преврте и застана во вертикална положба... жива глава спасив :nesum:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Завршив средно медицинско-и на пракса нормално во болница ,спремаме терапија ,венска ,мускулна...и си спремам јас терапија(мислам беше тромадол-против болки) ,зедов шприцот и ставам мускулно на еден пристар пациент...по околу 5-6 мин влегов на рутинска проверка кај истиот пациент ,и што ке видам-покриен човекот со бел чаршав :pop: -creepy

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Присуствував на гледање, во контекст на јасновидство, на повраќаници...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Еднаш пред некоја година лулајки се на љуљашка од вис несакајќи ги отпуштив рацете и паднав. Се сеќавам дека ми се стемни, а потоа ми требаше едно отприлика пола минута за да почнам нормално да дишам.

Живот бе.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ова ми се има случено 3 или 4 одделение.
Тука кај вратот имам како нешто црвено и ми растеше од ден на ден.Ама ми беше страв да не ми пукне па не отидов на лекар и мислев ќе го снема.И така еден дн мајка ми ме буди ја на стомак испрчен и ме врти шо да видам цел кревет крв д ми пукнало чудово на врат.И откако видов скундарно се онесвестив.Па на градска па да лежиш еден саат па умрев ја мислам па сите деца буљаат една недела и на секоја секунда те прашуваат.
-Ја извади лепенката пошто ми ја завија?
И идам да ми сменат завојот и си викам полека сеа ќе ввади кога рече за една стотинка фап ѕвезди броев го видов мислам како ми идеше да ја залепам убаво.
Ама ај помина.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Исто така нешто гадно што ми се случило кога добив алергија со тешко дишење и морам да седам едно 3-4 дена на клиника. :(
Тоа едно гадно, друго што ме однесоа на клиника во 1 саат по полноќ.
И трето, а можеби и најгадно тоа собата не да беше полна со бубашваби и разни инсекти. А таа сестрата уште ми вика „Аа не се плаши инсектите тука ни се домашни миленичиња“. :nesvest: Будала една. И за тие 3 дена којзнае колку пати ме избоцкале секаде, рентген снимки.

Ама подобро што тогаш прележав зошто таа алергија ми се појавуваше доста често, а оттогаш ми се нема појавено (пу, пу, да чукнам во дрво).

Kajgana Shop

На врв Bottom