Мажите користат ампули за коса и маски за коса. Треба да најдеш онаква каква што ти одговара на тебе. Мој совет ти е да си прашаш во аптека или во некоја специјализирана продавница каква ти е потребна.:helou:дали може машки да користат ампули за коса, доколку е оштетна, за посјајна и поголема свежина...?
сеа можда глупо е прашањево ама немам слушнато машки да користат па сакав да прашам...
Оти ампула?? Фарбан си? Од фарби ти е оштетена косата?дали може машки да користат ампули за коса, доколку е оштетна, за посјајна и поголема свежина...?
сеа можда глупо е прашањево ама немам слушнато машки да користат па сакав да прашам...
Затоа повели и друг пат слободно прашај си.:helou:ахам епа убаво... затоа си прашав, се разбирате повеќе вие...
па некогаш користам обичен хидратантен крем,на пример family soft,а имам една подлога од авон,visual perfection која го подобрува изгледот на кожата и може да ја носиш и така без пудраsakam da prasam dali nekoj od vas koristi podloga za sminaknje i ako da kakva ?kolku ste zadovolni i kakov efekt vi ostava?znam za matura bev kaj edna sminkerka i pred da mi ja stavi pudrata mi imase staveno nesto dr na liceto.sminkata izgledase mn poubavo posle,podolgo vreme traese i sto e najvazno mi izgledase epten prefineto. liceto-cisto.ja prasav sto e toa i ona mi rece podloga za sminaknje:raz: .ajde srcki sovet cekammmm
samponot ne ti odgovara,smeni go:dejekareteабе не знам од што, ама летово многу почнаа првутки да ми се праат, дури и осекјам едни како поголеми парчиња, од сува кожа, под косата(изгледа нешто од сува кожа)... да не знаете некое ефикасно средство против првутки...
Сигурно ти е од пречесто миење на косата. И од шампонот, пробај со друг. :smir:абе не знам од што, ама летово многу почнаа првутки да ми се праат, дури и осекјам едни како поголеми парчиња, од сува кожа, под косата(изгледа нешто од сува кожа)... да не знаете некое ефикасно средство против првутки...
абе не знам од што, ама летово многу почнаа првутки да ми се праат, дури и осекјам едни како поголеми парчиња, од сува кожа, под косата(изгледа нешто од сува кожа)... да не знаете некое ефикасно средство против првутки...
Го има ова кај нас мислам во МК?Порано користев специјална подлога за пудра,без маснотии,значи Oil-free од Нина Ричи. Сега го ставам мојот секојдневен хидратантен крем, зелениот од Гарниер, и сосем е во ред.
treba da go ima vo site podobro snabdeni parfimeriiГо има ова кај нас мислам во МК?