Ми треба совет !

Член од
20 октомври 2007
Мислења
268
Поени од реакции
5
ej de4ki i mene mi treba sovet. aj pls nekoj neka mi kaze kakvi cizmi ke se nosat ovaa zima. jas stvarno nemam pojma. drugarka mi vika niski ama... aj i vie kazete plssss

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
ej de4ki i mene mi treba sovet. aj pls nekoj neka mi kaze kakvi cizmi ke se nosat ovaa zima. jas stvarno nemam pojma. drugarka mi vika niski ama... aj i vie kazete plssss
ЛОЛ.
Имаш цела тема за модниот тренд оваа сезона. Прво разгледај,па дискутирај и прашувај.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Погледни на оваа тема и тука, мислам дека сама ќе го најдеш одговорот.
Оваа зима се носат баш секакви чизми, но никогаш неможеш да се ограничиш само на тоа што е ин во моментот, туку и тие чизми што ќе ти завршат работа низ зимава ... оние пониски чизми, до глужд се моментално опсесија, барем на мене.

Исто се носат и впечатливи чизми со интересни дезени и чизми во впечатливи бои, црвена, жолта итн.
Ама гледам имаш 13 години, па не ти ги препорачувам овие на сликата...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
А зашто мора да следиш модни трендови и да прифаќаш се`?
Носи тоа што тебе ти се допаѓа и во кое се чувствуваш комотно...
Оди,шетај по продавници и земи тоа што ќе ти фати око,без да се прашуваш дали е сега тренд или не.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Истото сакав да ти го кажам ко Маwecko, не се замарај со тоа шо е модерно, ако сакаш високи, земи високи, ако сакаш ниски, земи ниски, земи ги тие шо тебе ти се свиѓаат. Бар ја така секад праам, баш ми е гајле за моменталните модни трендови, се облакам као сакам.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Еј,ми треба совет во врска со фризурата.Имам малце повеќе од средно долга коса,црна,природно ми е полувиткана.Животна желба ми е да имам ептен виткана коса,со локни кои штрчат. Има ли некој вакво искуство,и каков совет би ми дале?

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Еј,ми треба совет во врска со фризурата.Имам малце повеќе од средно долга коса,црна,природно ми е полувиткана.Животна желба ми е да имам ептен виткана коса,со локни кои штрчат. Има ли некој вакво искуство,и каков совет би ми дале?
Ааа...ти сакаш афро. :)
Па не знам,за некогаш,онака, за експеримент да, инаку за стално, не е практична фризура.
А се постига со делење на косата на тенки прамени и на убаво,цврсто виткање на истите или со жешко фигаро(ама тенко!!) или тенки,тенки,ама тенки витлери. :)

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5

prasanjeto mi e dali nekoj koristel tecen karmin od ovaa linija na LOREAL kolku ste zadovolni i otprilika negovata cena.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60

prasanjeto mi e dali nekoj koristel tecen karmin od ovaa linija na LOREAL kolku ste zadovolni i otprilika negovata cena.
Јас. Многу нормално. :pos:

Цената се движи од 500-600 денари, и стварно се најс. :)
Густи се, лепливи,а со тоа и трајни. И имаат голем сјај. Грејт.

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Heeeelp:/

Vaka:/ na Nekro mu barav sukanica i mi kaza da otvoram tema na forum i da ve prasam koj ima, ili nekoj so znaete so prodava! Znaci...se bara dolga sukanica i ne e problem za pari, kje si platam:/ ve molam koj znae, koj ima neka mi kaze, OCAJNO MNOGU MI TREBA :icon_frow:cry::cry::cry::place:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
MaRiNa`Oh, другарка ми, ќе ти направи за беспари. :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
За суканица цела тема:uvo:а коса? Ако најдеш доволно долг прамен и дебел ќе ти напраам за безпари.....а сигурно нема да најдеш некој што ќе ти бара прамен, па да го сука праменот итн итн итн

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Побарај некој шо чуват стара коса, додадена шо му била. Од синтетичка коса најуба сукајнца се прајт. Па однеси ја кај точкест :)

Или пак речи му на Внуче нека скастрит една за тебе..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom