- Член од
- 20 октомври 2007
- Мислења
- 268
- Поени од реакции
- 5
ej de4ki i mene mi treba sovet. aj pls nekoj neka mi kaze kakvi cizmi ke se nosat ovaa zima. jas stvarno nemam pojma. drugarka mi vika niski ama... aj i vie kazete plssss
ЛОЛ.ej de4ki i mene mi treba sovet. aj pls nekoj neka mi kaze kakvi cizmi ke se nosat ovaa zima. jas stvarno nemam pojma. drugarka mi vika niski ama... aj i vie kazete plssss
Погледни на оваа тема и тука, мислам дека сама ќе го најдеш одговорот.ej de4ki i mene mi treba sovet. aj pls nekoj neka mi kaze kakvi cizmi ke se nosat ovaa zima. jas stvarno nemam pojma. drugarka mi vika niski ama... aj i vie kazete plssss
А зашто мора да следиш модни трендови и да прифаќаш се`?ej de4ki i mene mi treba sovet. aj pls nekoj neka mi kaze kakvi cizmi ke se nosat ovaa zima. jas stvarno nemam pojma. drugarka mi vika niski ama... aj i vie kazete plssss
Garnier fresh zeleniot e najdobar krem za mrsna i kombinirana koza.Garnier Fresh - зелениот.
Подобар хидратантен крем немам видено.
Ааа...ти сакаш афро.Еј,ми треба совет во врска со фризурата.Имам малце повеќе од средно долга коса,црна,природно ми е полувиткана.Животна желба ми е да имам ептен виткана коса,со локни кои штрчат. Има ли некој вакво искуство,и каков совет би ми дале?
Јас. Многу нормално.
prasanjeto mi e dali nekoj koristel tecen karmin od ovaa linija na LOREAL kolku ste zadovolni i otprilika negovata cena.
ama nejkam od moja kosa, nemoze od moja kosa...sakam samo EDNA...pre pre premn mi treba:/MaRiNa`Oh, другарка ми, ќе ти направи за беспари.