Dzings
Premium
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 53
ftopic: NEMA BELA KOSA!
Vo sabotata trebashe da bide D-Day! Arno ama me fati nekoja nastinka(FALA BOGU) i ostaviv za od ponedelnik, i nemashe da bide sve taka losho dokolku vo nedelata ne mi se javeshe drugarka mi ,da mi kaze:
- Shto napravi so farbanjeto?
- Nishto, malku sum bolen pa ostaviv za ponedelnik! Mi deluvash nekako po vozbudena od mene? Shto e rabotava?
- Slushaj! Neznam kako ke me svatish ama: Mislam deka taa boja e malku GAY!
- Zoshto? Ne sakaash takva boja pa probuvash da me razubedish ili...?
- Ne ne! Vidi vaka, site poznati gay tipovi ili travestiti imaat takava boja na kosa! Trgni od Bojan, Azis, ovaj rusinov Nikolina, ima mnogu! A da ti kazam nemam videno na nekoj normalen dechko takva boja!
- Aj aj...!
- Ozbilna sum! Ti ke se farbash ne jas, ne mi menuva! Samo da ne rechish ne sum te predupredila!
- Otidov sega a utre ke te baram da ti se pofalam so novata frizura!....
..... po 5 minuti se javuvam jas(veke iznerviran)...
- A stvarno e ova? Kako ja dobi ideava?..
- Proveri si mail, imash okolu 15 sliki so gay tipovi so bela kosa!...
.....GG! Nema shansa bela kosa na mene! NI U LUDILO!
Vo sabotata trebashe da bide D-Day! Arno ama me fati nekoja nastinka(FALA BOGU) i ostaviv za od ponedelnik, i nemashe da bide sve taka losho dokolku vo nedelata ne mi se javeshe drugarka mi ,da mi kaze:
- Shto napravi so farbanjeto?
- Nishto, malku sum bolen pa ostaviv za ponedelnik! Mi deluvash nekako po vozbudena od mene? Shto e rabotava?
- Slushaj! Neznam kako ke me svatish ama: Mislam deka taa boja e malku GAY!
- Zoshto? Ne sakaash takva boja pa probuvash da me razubedish ili...?
- Ne ne! Vidi vaka, site poznati gay tipovi ili travestiti imaat takava boja na kosa! Trgni od Bojan, Azis, ovaj rusinov Nikolina, ima mnogu! A da ti kazam nemam videno na nekoj normalen dechko takva boja!
- Aj aj...!
- Ozbilna sum! Ti ke se farbash ne jas, ne mi menuva! Samo da ne rechish ne sum te predupredila!
- Otidov sega a utre ke te baram da ti se pofalam so novata frizura!....
..... po 5 minuti se javuvam jas(veke iznerviran)...
- A stvarno e ova? Kako ja dobi ideava?..
- Proveri si mail, imash okolu 15 sliki so gay tipovi so bela kosa!...
.....GG! Nema shansa bela kosa na mene! NI U LUDILO!