кој ме послуша, нека си арчи парите со здравје!!!абе шо зборувате... ја тепаме португалија секако!!!
коеф за победа на протугалија е во пад веќе 2 дена!!! ја за утре пробувам македонија да не изгуби!!!
Кај прочита такво нешто, нема врска, си играше лево крило како и секогаш...Добро е за резултатов, 0 - 0 кај португалците кои играле со јак состав...квалитетен резултат.
Ама што е со тимов? Што е со составов? Каде ни се добрите играчи?
И едно нај тешко прашања... ШТО К. Прави ТРИЧКОВСКИ пишан како ЦБ...дали озбилно некој кој што го гледал мечот нека каже...Тричко играше одбрана
На флешскор составите беа целосно изместени,никој не беше на точна позиција,пример Урдинов беше во среден редКај прочита такво нешто, нема врска, си играше лево крило како и секогаш...
Виде колку се залагаше назад, колку истрча, колку топки пресече...Јест да е напаѓач, ама вчера ние се браневме и задачата по своја страна ја исполна. Е сега што не можеа саглам контра да скоцкаат тоа е друга, но јасно е дека подобро да ги гледаме како младиве гинат на терен, него некои што си го ладат Уште Ангола да се тепа, па да се врати колку толку самодовербата кај играчиве.кажи ми што направи Ибраими едно добро ,одма ке се согласам со тебе дека бил добар колку топки имаше искоција и една акција 5 на 4 он ке шутира од 23 метри а го чекаат на втора статива 2 -ца и ти ми викаш добар бил ...сигурно се шегуваш
И јас сакам да ја тепаме Ангола ама се мислам ке се случи Македонската работа Нерешено со Енглеска, губиме од Андора..Виде колку се залагаше назад, колку истрча, колку топки пресече...Јест да е напаѓач, ама вчера ние се браневме и задачата по своја страна ја исполна. Е сега што не можеа саглам контра да скоцкаат тоа е друга, но јасно е дека подобро да ги гледаме како младиве гинат на терен, него некои што си го ладат Уште Ангола да се тепа, па да се врати колку толку самодовербата кај играчиве.