Македонска фудбалска репрезентација

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Овие нашиве незнаш кога ке изиграат асално,ја па кец ја играм и ме заеба цццц:facepalm:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Јас не ја гледав... си ветив дека више никад нема да ги гледам говедава додека е Харалампие претседател и така ќе биде! Човекот на се е спремен чак и да ви сервира нерешено со Португалија за да замачка очи на народов.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Зарем има уште луѓе што ја гледаат репрезентацијата!? o_O

P

PewDiePie

Гостин
За волја на вистината изиграа добра одбрана нашите,ама додека ни е рамковна репрезентацијата не гледам успех.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Јас не ја гледав... си ветив дека више никад нема да ги гледам говедава додека е Харалампие претседател и така ќе биде! Човекот на се е спремен чак и да ви сервира нерешено со Португалија за да замачка очи на народов.
да. местена беше
:tapp:

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Gubime od Luksemburg, ne gubime od Portugalija..interesno..kojznae so Angola kako ke bide...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.062
Брат според мене секој фудбалер треба да добие шанса да се покажи на највисоко ниво и од репрезентацијата затоа се пријателските натпревари. Јас сваќам што ми кажуваш и мене ме нервира до некаде ама ете тоа го право селекторот сепак нема јас да плукам на тој играч од било која основа поради тоа што селекторот е идиот или пробва нешто да направи едноставно добил шанса и вреди да си ја искористи тоа мие целта на муабетот а ти очигледно не ме свати најдобро :)
Заслужуваат шанса дечки што цела година играле што покажале нешо а не овие рамковниве бе собираат топки цела година во клубовите кај што се а во репрезентација кај нас прва постава играат ,ако е така и јас заслужувам шанса да добиам да се покажам што има везе дека дремам дома не играм нигдека можда ќе си ја искористам шансата што ќе ми се укаже

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ја уклучив на крај утакмицава,нема врска дека беше местена,во 94 минута нашиот голман ја спаси со крајни напори и остана 0-0

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.668
Поени од реакции
17.559
Заслужуваат шанса дечки што цела година играле што покажале нешо а не овие рамковниве бе собираат топки цела година во клубовите кај што се а во репрезентација кај нас прва постава играат ,ако е така и јас заслужувам шанса да добиам да се покажам што има везе дека дремам дома не играм нигдека можда ќе си ја искористам шансата што ќе ми се укаже
Па ако успееш до таму пробај искористи :))

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Pandev, Ibraimi, Urdinov i celata odbrana na nivo.. Drugite malce neka slusat Push The Tempo..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај сите овие што играа по рамковно, вечер нека вртат на братучедите у Швицарска за 12 поени! :noze:

Kajgana Shop

На врв Bottom