- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Овие нашиве незнаш кога ке изиграат асално,ја па кец ја играм и ме заеба цццц
Не го разбирам кои тројца?
Ќути друже, ја па се изнервирав зошто не стигнав да ја уплатам 1-1&3+Овие нашиве незнаш кога ке изиграат асално,ја па кец ја играм и ме заеба цццц
да. местена бешеЈас не ја гледав... си ветив дека више никад нема да ги гледам говедава додека е Харалампие претседател и така ќе биде! Човекот на се е спремен чак и да ви сервира нерешено со Португалија за да замачка очи на народов.
Заслужуваат шанса дечки што цела година играле што покажале нешо а не овие рамковниве бе собираат топки цела година во клубовите кај што се а во репрезентација кај нас прва постава играат ,ако е така и јас заслужувам шанса да добиам да се покажам што има везе дека дремам дома не играм нигдека можда ќе си ја искористам шансата што ќе ми се укажеБрат според мене секој фудбалер треба да добие шанса да се покажи на највисоко ниво и од репрезентацијата затоа се пријателските натпревари. Јас сваќам што ми кажуваш и мене ме нервира до некаде ама ете тоа го право селекторот сепак нема јас да плукам на тој играч од било која основа поради тоа што селекторот е идиот или пробва нешто да направи едноставно добил шанса и вреди да си ја искористи тоа мие целта на муабетот а ти очигледно не ме свати најдобро
Па ако успееш до таму пробај искористи )Заслужуваат шанса дечки што цела година играле што покажале нешо а не овие рамковниве бе собираат топки цела година во клубовите кај што се а во репрезентација кај нас прва постава играат ,ако е така и јас заслужувам шанса да добиам да се покажам што има везе дека дремам дома не играм нигдека можда ќе си ја искористам шансата што ќе ми се укаже
Племе португалско се, ќе си го вратат долготGubime od Luksemburg, ne gubime od Portugalija..interesno..kojznae so Angola kako ke bide...