- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 457
- Поени од реакции
- 52
E у пм го нема Рамос.. : (
Ти одиш за Рамос да го гледаш или нашата репрезентација како игра?E у пм го нема Рамос.. : (
Moже идол му е на човекотТи одиш за Рамос да го гледаш или нашата репрезентација како игра?
Една сакам бе брат ај контактирај ме на телефон 071 469 008 благодарам однапред СТЕФАННе е проблем, колку сакаш ?
ОД КАЈ НАЈДЕ КАРТИ БЕ БРАТ АЈ КАЖУВАЈСи обезбедив карти за Север
И да , се надевам дека Горан ќе продолжи да му биде кошмар на Икер.:smir:
Се надоврзувам и ја со овој пост.Ако има некој што продава карта или знае кај може да се купи нека пише на ПП.Фала однапредКУПУВАМ КАРТА ЦЕНАТА НЕ Е БИТНА АКО ИМА НЕКОЈ ШТО ПРОДАВА ИЛИ ЗНАЕ КАЈ ДА КУПАМ НЕКА МЕ КОНТАКТИРА НА ТЕЛЕФОН 071 469 008 ИЛИ НЕКА ОСТАВЕ ТЕЛЕФОН ЈАС КЕ ГО КОНТАКТИРАМ СТЕФАН
ОД КАЈ НАЈДЕ КАРТИ БЕ БРАТ АЈ КАЖУВАЈ
Да ама после репутацијата ќе му поцрвени.Кој ќе биде фраер да пиши во потпис сега "Шиткам карти за Македонија-Шпанија", цена 300 денари. Одма ќе му се преполни сандачето со понуди.![]()
Ќе ја исклучи, и нема да се замара за тоа.Да ама после репутацијата ќе му поцрвени.
Уа шиткачи! :nenene:ако сака некој карта за јужна - 600ден
ако бе брат само кажи телефонско бројче или еве ти го моето 071 469 008 па да се договореме кај можам да те најдамако сака некој карта за јужна - 600ден