- Член од
- 23 декември 2011
- Мислења
- 980
- Поени од реакции
- 1.365
Winners don't take drugs so losers can have more fun and get laid.Остај го, секогаш се шлепа со победниците![]()
Winners don't take drugs so losers can have more fun and get laid.Остај го, секогаш се шлепа со победниците![]()
На иста фреквенција сме за МЏФ, триото ја направи серијата над просекот, како и кучето на Картер, и спичврајтерот беше добар, девојките како под дифолт никогаш не се релевантни за добра серија.Лудиот град!
Третиот камен, исто како горепотпишанот член њот, ја имам гледано на тв, кога ја даваа низ локалните и на НашаТВ. Океј серија, не е обичен просек, сепак е квалитет и да беше во дуел со некоја друга серија можеби би гласал за неа.
НО, Спин Сити ми е на второ место на ваквите серии, веднаш зад Friends. Луд град, луда серија.
Сеа... за разлика од најголемиот дел на фановите на Спин Сити, мене Мајкл Џи Фокс, малку ми е... одбивен !? Не, но ме нервира. Да знам сеа ќе биде: wtf dude, како може Мајкл да те нервира !? Епа така де.
Иако, како тандем со градоначалникот се фантастични. Совршено несовршен пар. Од друга страна, серијата ја има неверојатната тројка, Стујарт, Картер и Пол. Легендарни ликови! Најсмешните сцени од серијата ми се токму со нив, и секако со еден од моите омилени споредни ликови, легендарниот mayor Winston! Токму заради овие четворица, тој мал минус кај Мајкл е незабележителен. Така да, Спин Сити for the win !!!![]()
Wtf dude, како може Мајкл да те нервира!?Мајкл Џи Фокс ме нервира...
Добар виц.Third rock from the Sun, ок серија, има светли моменти ама у глобала е просечна серија.
Tолку знаеш.Во 3rd Rock е премногу центирстича серијата окулу еден лик се се врти, додека Спин сити имаше многу подобро разработени споредни улоги. Значи мојот глас иде за Спин сити.
Реков кога ќе ги ставам на кантар двете серии, во едната главниот лик зазема централно место повеќе отколку главниот лик во другата серија. Сепак тоа е мое субјективно мислење не мора да се сложуватеКако бе околу еден лик, Сали и Дон, Томи и ќерка му на Страдвик, Хари и Дупчек ќерка и....... Ако е така и Спин сити се врти околу Фокс/Шин.
Не ме познаваш за да можеш такво нешто да кажеш, и друг пат без навредиTолку знаеш.
Твојот пост дека Дик добива премногу внимание ти е промашај од големи размери.Дали воопшто си ја гледал серијата па да извлечеш заклучок дека другите се запоставени?Реков кога ќе ги ставам на кантар двете серии, во едната главниот лик зазема централно место повеќе отколку главниот лик во другата серија. Сепак тоа е мое субјективно мислење не мора да се сложувате
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 00:41 ---
Не ме познаваш за да можеш такво нешто да кажеш, и друг пат без навреди![]()
Не не оставај во исчекување кажи која е првата.Третиот камен од сонцето ми е на 2 место, на сите времиња од комични серии.
На прво секако не е Спин Сити.![]()