Која серија повеќе ја сакате и зошто? (Fear the Walking Dead vs. The Walking Dead: World Beyond)

Вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    8

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.684
Поени од реакции
34.189
Просек од тоа што видов. :) Инаку за летово конечно планирав да и седнам на Office USA, па може и оваа да ја вметнам.
Ио, како се осмелуваш? :icon_lol: секогаш меѓу првите гласав!

VoniVaraS

Искусен :)
Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
Третиот камен од сонцето ми е на 2 место, на сите времиња од комични серии. :pipi:
На прво секако не е Спин Сити. :P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Лудиот град! :D

Третиот камен, исто како горепотпишанот член њот, ја имам гледано на тв, кога ја даваа низ локалните и на НашаТВ. Океј серија, не е обичен просек, сепак е квалитет и да беше во дуел со некоја друга серија можеби би гласал за неа.

НО, Спин Сити ми е на второ место на ваквите серии, веднаш зад Friends. Луд град, луда серија. :D

Сеа... за разлика од најголемиот дел на фановите на Спин Сити, мене Мајкл Џи Фокс, малку ми е... одбивен !? Не, но ме нервира. Да знам сеа ќе биде: wtf dude, како може Мајкл да те нервира !? Епа така де. :D

Иако, како тандем со градоначалникот се фантастични. Совршено несовршен пар. Од друга страна, серијата ја има неверојатната тројка, Стујарт, Картер и Пол. Легендарни ликови! Најсмешните сцени од серијата ми се токму со нив, и секако со еден од моите омилени споредни ликови, легендарниот mayor Winston! Токму заради овие четворица, тој мал минус кај Мајкл е незабележителен. Така да, Спин Сити for the win !!! :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
Лудиот град! :D

Третиот камен, исто како горепотпишанот член њот, ја имам гледано на тв, кога ја даваа низ локалните и на НашаТВ. Океј серија, не е обичен просек, сепак е квалитет и да беше во дуел со некоја друга серија можеби би гласал за неа.

НО, Спин Сити ми е на второ место на ваквите серии, веднаш зад Friends. Луд град, луда серија. :D

Сеа... за разлика од најголемиот дел на фановите на Спин Сити, мене Мајкл Џи Фокс, малку ми е... одбивен !? Не, но ме нервира. Да знам сеа ќе биде: wtf dude, како може Мајкл да те нервира !? Епа така де. :D

Иако, како тандем со градоначалникот се фантастични. Совршено несовршен пар. Од друга страна, серијата ја има неверојатната тројка, Стујарт, Картер и Пол. Легендарни ликови! Најсмешните сцени од серијата ми се токму со нив, и секако со еден од моите омилени споредни ликови, легендарниот mayor Winston! Токму заради овие четворица, тој мал минус кај Мајкл е незабележителен. Така да, Спин Сити for the win !!! :)
На иста фреквенција сме за МЏФ, триото ја направи серијата над просекот, како и кучето на Картер, и спичврајтерот беше добар, девојките како под дифолт никогаш не се релевантни за добра серија.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Мајкл Џи Фокс ме нервира...
Wtf dude, како може Мајкл да те нервира!? :D
Seriously, you owe me an explanation, or else...

Пишете ме и мене за Spin City, иако ја немам гледано од кога ја даваа на А1, ама ете, знам дека се смеев многу повеќе отколку што се смеев на 3rd Rock from the Sun, која што по прв пат ја гледав пред пола година можеби, на HBO. Мене па Чарли ме "нервираше" (ни крив ни должен) затоа што го замени Мајкл и мислам дека никогаш не му го простив тоа :cautious:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Во 3rd Rock е премногу центирстича серијата окулу еден лик се се врти, додека Спин сити имаше многу подобро разработени споредни улоги. Значи мојот глас иде за Спин сити.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како бе околу еден лик, Сали и Дон, Томи и ќерка му на Страдвик, Хари и Дупчек ќерка и....... Ако е така и Спин сити се врти околу Фокс/Шин.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Во 3rd Rock е премногу центирстича серијата окулу еден лик се се врти, додека Спин сити имаше многу подобро разработени споредни улоги. Значи мојот глас иде за Спин сити.
Tолку знаеш.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Како бе околу еден лик, Сали и Дон, Томи и ќерка му на Страдвик, Хари и Дупчек ќерка и....... Ако е така и Спин сити се врти околу Фокс/Шин.
Реков кога ќе ги ставам на кантар двете серии, во едната главниот лик зазема централно место повеќе отколку главниот лик во другата серија. Сепак тоа е мое субјективно мислење не мора да се сложувате;)
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 00:41 ---
Tолку знаеш.
Не ме познаваш за да можеш такво нешто да кажеш, и друг пат без навреди;)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
John Lithgow е едно 2 -3 пати најмалце, подобар актер од сите кои се дел од двете серии.

Доказ?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Реков кога ќе ги ставам на кантар двете серии, во едната главниот лик зазема централно место повеќе отколку главниот лик во другата серија. Сепак тоа е мое субјективно мислење не мора да се сложувате;)
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 00:41 ---

Не ме познаваш за да можеш такво нешто да кажеш, и друг пат без навреди;)
Твојот пост дека Дик добива премногу внимание ти е промашај од големи размери.Дали воопшто си ја гледал серијата па да извлечеш заклучок дека другите се запоставени?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Spin City.
70% ради Bill Lawrence a.k.a креаторот на серијата (кој исто така ја создаде и Scrubs)
15% ради Paul Lassiter
10% ради Stuart Bondek
и 5% ради Mike Flaherty

Во другава Harry & Tommy Solomon ми беа омилени, али факт е дека серијата се вртеше околу Џон Литгоу кој иако е феноменален актер, ликот му беше малце антипатичен (барем мене).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Третиот камен од сонцето ми е на 2 место, на сите времиња од комични серии. :pipi:
На прво секако не е Спин Сити. :P
Не не оставај во исчекување кажи која е првата. :P

Kajgana Shop

На врв Bottom