- Член од
- 23 август 2020
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 443
Видов цела одбрана им е повредена ама пак ја ставив нели Халанд игра за нив. Ама изгледа баш денес му го погодивме денот кога ќе промашува. Вечер "вадење" на Интер 1-1 и 4+ и Челзи 2-2 и 4+
Lechia gdansk tim12+ koga veke pisuvas poljaci za utre e
Не баш како што мислев, но уште послатко е вака.ВБА - Челзи овер 3.5, коеф 2.57 на Бет365.
Челзи треба да го добие овој натпревар, ВБА е сигурно меѓу двете најслаби екипи во лигата, но коефициентот на двојка е мизерен. Ќе одам со овој нешто поризичен бет, одбраната на ВБА беше крш на првите два натпревари, плус и успеа да прими два гола во купот против Брентфорд. Не гледам како не би примила неколку голови и од Челзи кои офанзивно делува добро. Дури и да не постигне гол денес ВБА може без никаков проблем да добие 4 од Челзи.
Се зезнав јас, Т2 3+ ја изиграв, ја чекам уште таа на еден дабл, се надевам ќе ме извадат како Јунајтед во 95таНе баш како што мислев, но уште послатко е вака.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
ggwpСе зезнав јас, Т2 3+ ја изиграв, ја чекам уште таа на еден дабл, се надевам ќе ме извадат како Јунајтед во 95та