Theis 8,5 - 1,75 sportlife
Денес ги зголемиле границите на скоро сите играчи за 1 поен.. Теис (или како год се чита на германски) ниеднаш ја нема поминато оваа граница, то ест нема постигнато повеќе од 8 поени против Мајами (на претходните 3 текми границата му беше 7,5).. Вечерва е да се биде или не за Бостон и мислам дека Татум, Смарт и остали ќе форсаат.. Затоа идеме на следно:
Smart 12,5 + 1,87 sportlife
Дечково има голема минутажа против Мајами, у просек над 36 минути на утакмица.. До сега на текмите против Мајами има дадено 26, 14, 20 и на последнава имаше 10 поена, меѓутоа очаен шут 1/8 имаше за 3 поена, така да уште 1 тројка му фалеше само да го даде и тогаш плус... Иначе константно му е оваа граница 12,5 ...
Идеме сега на малку поризичните..
Adebayo 17,5 + 1,90 (zlatna dava najgolema kvota za nego) (1,87 sportlife)
На почеток на серијава против Бостон имаше граница 14,5 па 15,5 па последниов пат 16,5 и денес пак му накачиле за поен т.е. 17,5 ... Дечково на сите текми иде овер и тоа преку 20 поени дава.. Очигледно распалува.. Го имав пред 2 дена сингл за соленки црвенки и без проблеми го даде.. Е сега малку поризик ми е пошто му ја качија границава, не значи дека нема да го даде..
Dragic 18,5 + 1,80 sporlife
E oвој тип ми е најризичен, меѓутоа се водам по тоа дека 3/4 пати го има овер дадено до сега против Бостон, и тоа дебело овер со преку 25 поена, а тогаш кога беше минус само 11 имаше дадено..
И за крај Бостон 1 1,84 од екстра тип спортлајф
Маст вин ситуација за Бостон, според мене се малку поквалитетни од Мајами, башка првата и втората текма водеа по 20 разлика за на крај да изгубат, што беше рамно на самоубиство.. Очекувам ноќеска да го контролираат резултатот 10-15 разлика, меѓутоа овој пат да ја имаат научено лекцијата и до сам финиш да не им биде сериозно загрозено водството...