Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Леле што извадиле СЛ у понуда, тројки, изгубени, украдени топки и уште милион игри за НБА. Анте 1.5 тројка минусот 1.70, поздрав и секое добро. Овој сам на тренинг нема 2 тројки да погоди а не на цел меч.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.900
Да се надоврзам, ги ставив и ЛитванијаУ21-СрбикаУ21 двојка,
Јебале те орличи, лазичи, иличичи и митровичи. Отиде цел профит од УС Опен на смрдлињава со различна боја копачки и бесни фриџи шо неможат Латвија да ја добијат. Играм уште еден тикет денес и доста е периодов кладиона. Ќе одмориме до почеток на новата сезона во клупскиот фудбал.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.529
Леле што извадиле СЛ у понуда, тројки, изгубени, украдени топки и уште милион игри за НБА. Анте 1.5 тројка минусот 1.70, поздрав и секое добро. Овој сам на тренинг нема 2 тројки да погоди а не на цел меч.
Првата со Мајами погоди две, пред тоа со Орландо на три натпревари имаше две или три тројки. :D Не дека не си у право за типов, али пак знае да му се погоди некогаш.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Пиши таму грешки кај Вестбрук Харден плусој а кај Лејкерс сите за одземени и блокади плусој

M

Macedon1um

Гостин
4 од 7 пати ја надминал таа граница во плејофот, не дека секогаш има врска статистикава вчера Ибака ни кошеви ни скокови ме заеба скроз :)

1.png

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
Уште кладење кој колку прднал за време на мечот фали

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Браос за игрите ама квотите им се уби боже :D
Копи пејст од бет365,само на поголемите квоти намали малце да бидеме у поголем кјар :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
1.5 trojki Anteto ako vekje go igras stavi go + .
5-6 obidi sigurno ke ima, pa zasto da ne pogodi 2 na srekja ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom