Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Мајами - Милвоки 2 @ 1.55

2-0 во серијата за Мајами, два одлични меча одиграа мора да се признае пред се добро го затвораат Антетокумпо. Втората подобро изигра Милвоки ама сепак славеше Мајами во тесна завршница. Мора Милвоки да променк нешто во напад, Антетокумпо е добро затворен а тоа значи треба подобро да ги искористат шутерите како Мидлтон, Корвер, Метјуз. Рееално перфектна кошарка изигра Мајами, ама сепак Милвоки има доста квалитет и мислам дека добиваат денес, не верувам дека 3-0 ќе оди оваа серија.

Лејкерс - Хјустон 1 @ 1.43

Прва утакмица. Лејкерси лесно поминаа 4 - 1 со Портланд, додека Хјустон едвај славеше во гејм 7 со Оклахома пред 2 дена. Вестбрук се врати сега од повреда и е далеку од посакуван ритам, додека Харден се гледа дека доста го стигаше уморот во вторите полувремиња со Оклахома. Хјустон играат со ниска петорка без центар и уште еден проблем мислам ќе им биде како да го бранат Дејвис. Освен некоја луда утакмица со милипн погодено тројки на Хјустон, не гледам како би имале шанса со Лејкерс.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Еве ви сигурни за денес ..ја ги уплатив

Холандија - Полска 1 1.65 со екстра тип
Латвија - Србија 2 (21 год )1.50
Кипар - Португалија 2 (21 год)1.25
Косово - Англија 2 (21 год) 1.25
Веспрем - Мешков 1 1.20

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Еве ви сигурни за денес ..ја ги уплатив

Холандија - Полска 1 1.50
Латвија - Србија 2 (21 год )1.50
Кипар - Португалија 2 (21 год)1.25
Косово - Англија 2 (21 год) 1.25
Веспрем - Мешков 1 1.20
Што значи ова сигурни? Да ги пишеме сите 5 на ист тикет и сигурно добиваме? Да ти веруваме на збор дека се сигурни? Експерт си за млади до 21 година?

Зошто пишувате вакви бесмислени глупости? 5 натпреваери со мал коефициент на фудбал, без никакво објаснување, сигурни се сите, лупајте пари.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Што значи ова сигурни? Да ги пишеме сите 5 на ист тикет и сигурно добиваме? Да ти веруваме на збор дека се сигурни? Експерт си за млади до 21 година?

Зошто пишувате вакви бесмислени глупости? 5 натпреваери со мал коефициент на фудбал, без никакво објаснување, сигурни се сите, лупајте пари.
Другар ако сакаш уплати ако не ок твој избор, сигурно не ги пишав на тепка .

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Другар ако сакаш уплати ако не ок твој избор, сигурно не ги пишав на тепка .
Јас сигурно нема да ги уплатам, муабетот беше дека кога ќе пишуваш некој тип овде треба да објасниш зошто. Вака 5 типа препишани од понудата на никој ништо не му значат, и воопшто не се од никаква помош.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.394
Поени од реакции
1.954
Screenshot_20200904-143725_Chrome.jpg
Vardar this season are horrible they are bringing Filip Taleski as i must say failed player who everyone said will have a bright future. Old Goce Georgievski who can't play on high level anymore and my most hated gk Borko Ristovski.
Ante Gadza, Lovro Jotic, Josip Vekic and old and unseful Marko Vujin. On top of that they brought lower than mediocre coach in Stevce Alusovski. Rumours are Cupic and company don't respect him and they had fight in training, Vardar so far lost vs Pelister 2 times and vs Nexe they were lucky with goal in last second to go through.
Zagreb brought Nemanja Obradovic (HC Meshkov Brest), Senjamin Buric (HBC Nantes), Vlado Matanovic (Gorenje Velenje) or Ziga Mlakar (SPR Wisla Plock). They should win tommorow and i rate this odds higher than they should be

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Bledsoe 13.5+
Стартен плеј на Милвоки, и оди на Драгич кој е единствениот послаб дефанзивец во петорката на Мајами. На првиот меч не играше, имаше ситна повреда, на вториот одигра 31 минута и имаше 16 поени, шут 6/14, со 3/3 за слободни. Очекувам слично издание и денес, не може да се пропушти на оваа граница,зема шутеви колку што му е границата и само доста лоша шутерска вечер би била проблем.
Robinson 11.5+
Страшен шутер, можда топ 3 во лигата. Има по 6-7 шутеви за тројка по меч, по некое слободно и евентуален зицер, вреди да се одигра.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.964
Поени од реакции
9.594
xaxaxaxxxaxaxaxaxaxa @Riddler @Boce1234 drug odgovor i ne ocekuvase
Фала богу мислам очекувано е сеа прашање е како е заведен тимот во записникот како Рух 2 или Рух не откажувај се барем нешто да добиеш

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Мурсија - Валенсија овер 161.5 @ 1.75 Pinnacle

Одлична маргина за две топ офанзивни екипи шо играт ран ган кошарка на многу поени.Валенсија оваа година има топ екипа со Препелич,Хермансон,Калинич , Вилијамс плус тука се старите Дублјевич,Ван Росом,Вивес.Се на се топ екипа која оваа сезона сигурно ке има топ напад.У припремите два меча две победи и двата преку оваа граница со Хувентуд 94:82 и Уникаха 90:75.
Од друга страна Мурсија со искуснио Сито Алонсо на клупата ке игра исто така брза кошарка.Имат одлични играчи поготово за офанзива.Тоа го докажаа на трите меча од припремнио период против Манреска 90:76 пораз и Барселона 89:84 против Уникаха победа 88:74 !!
Се на се еден пфанзивен меч очекувам со лесни 161.5 поена повеќе.

бет365 ја држат на 164.5
Автоматски споено мислење:

Фала богу мислам очекувано е сеа прашање е како е заведен тимот во записникот како Рух 2 или Рух не откажувај се барем нешто да добиеш
Не не пиша и убав маил дека имам уште докази од официјална статистикана ѓечо и дела тамо нема ниеден играч од прва постава и дека првдината ке ја тражам лак IBAS

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vecerva double za dupliranje Bucks i Lakers da pobedat
Автоматски споено мислење:

I Djokovic 3:0, toa e mnogu dobar triple.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.918
Поени од реакции
116.334
Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ниженкамаск - СКА т1 under 1,5 1.72 Evrotip

Ко шо читам , домашните имат неколку играчи со COVID19 , додека СКА се претенденти за Гагарин купот.
Разликата во тимовите била огромна, коеф за Over 4,5 нагло паѓа веќе пола ден( сеа е негде околу 1.45) , додека за двојка имаше ептен голем пад од 1.65 на 1.15. Гостите секако биле неколку класи над домаќините. Очекувам нешо као 1:4 , 1:5.
Marathonbet за истиот тип дава 1.55.

Sportlife ја тргнаа од понудата( пички).

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ниженкамаск - СКА т1 under 1,5 1.72 Evrotip

Ко шо читам , домашните имат неколку играчи со COVID19 , додека СКА се претенденти за Гагарин купот.
Разликата во тимовите била огромна, коеф за Over 4,5 нагло паѓа веќе пола ден( сеа е негде околу 1.45) , додека за двојка имаше ептен голем пад од 1.65 на 1.15. Гостите секако биле неколку класи над домаќините. Очекувам нешо као 1:4 , 1:5.
Marathonbet за истиот тип дава 1.55.

Sportlife ја тргнаа од понудата( пички).
Kako be uste se kladis na mara? Mene me kiknaa od 01.09

Kajgana Shop

На врв Bottom