Кладилница (Генерална дискусија)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро можно ли е само на мене вакви работи да ми се дешаваат? ДеРозан на 28.5+ со 28 поени по 3 четвртини не ни влезе во четвртата. Кој кур беееееееее?

И кај се гледа лични грешки на НБА тие статистиките? Се да им ебам значи.
Не е до личните грешки, едноставно вториот тим + Лаури матер им ебаа и немаше потреба да се враќа на 20 разлика :D

Имаше една лична цел натпревар ако те интересира :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Не е до личните грешки, едноставно вториот тим + Лаури матер им ебаа и немаше потреба да се враќа на 20 разлика :D

Имаше една лична цел натпревар ако те интересира :D
Aбе гледав последните 6-7 минути. Приметив дека е втор тим, и ко за беља 40 и кусур поени извадија. Ќе го чекав Харден 30 да даде, 25 има моментално, со очај реализација... ама ќе истурка до 30 за да паднам само на една вака трагикомично.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Zosto kretenov vujo ne go igra marguc tuku go igra detistevo janc... ???

Sent from my thor using Tapatalk

B

Blade Torch

Гостин
Ставија копачка во допуна 128 натпревари Австралија Опен тениси. Засукајте ракавите и со памет (дури не паднале квотите) ;)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Zatoa sto go igra janc,a ne go igra marguc..logicno
Epa ne mi e logicno toa .. Ja gledav utaicata od 18 minuta nataka i ne go stavi vo igra marguc ni ednas.. A bas koga pustiv toj janc promarsi cist zicer..nema sansa da ne go igra marguc koj mu e krilo br 1 vo sostav osven ako nemal nekoja povreda zatoa prasav...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Epa ne mi e logicno toa .. Ja gledav utaicata od 18 minuta nataka i ne go stavi vo igra marguc ni ednas.. A bas koga pustiv toj janc promarsi cist zicer..nema sansa da ne go igra marguc koj mu e krilo br 1 vo sostav osven ako nemal nekoja povreda zatoa prasav...

Играше цело прво полувреме Маргуч (1/4 шут). Јанц беше без промашај денес. Малце подобро гледај.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Моментот коа стварно размислуваш дали да продолжиш со калдењево. Бирам само една утакмица за 2+ од Англија 1 и само на таа нема голови.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.449
Поени од реакции
39.078
Каков кец беше Вест Хем ејјјј 2.40 коеф , штета шо ги пукам за 20-30 евра , не ми се дава повеќе за сингл. Нема веза , газење. Плус на добар лист сум во игра. :oleee:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Македонциве што предлагате да ги играме вечер, играчите? Гледам во sportlife им нашибале луди граници, 9.5 Лазаров, 5.5 Манасков и 4.5 Стоилов.
Во mozzart ги даваат 7.5 Лазаров и 4.5 Манасков.. :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Македонциве што предлагате да ги играме вечер, играчите? Гледам во sportlife им нашибале луди граници, 9.5 Лазаров, 5.5 Манасков и 4.5 Стоилов.
Во mozzart ги даваат 7.5 Лазаров и 4.5 Манасков.. :)
Променети се границите и коефициентите и во Спортлајф... уште кај 1-2 поручек кога уплаќав забележав одкако уплатив намалени квоти и изменети граници...

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Променети се границите и коефициентите и во Спортлајф... уште кај 1-2 поручек кога уплаќав забележав одкако уплатив намалени квоти и изменети граници...
Ахм, Лазаров е на 8.5 најново. Сепак ќе го играм плуска во mozzart na 7.5 , квота 1.50. Еден гол некогаш може да е круцијален.

upload_2017-1-14_19-26-56.png
Вкупна квота 13.96

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Е сега по мое, се игра Лазаров 8.5+. Копилиња скапани кладилнициве, а има зголемена уплата на некој играч одма менувај граници или коеф. Лазаров мора да игра од почеток и ако не заводиме над 7-8 разлика Лазаров ќе игра и ќе си ги полни. Причина плус е што ако не игра многу Манасков, пошто се спомнува дека ако нема потреба немало да игра за да се зачува за другиве средби, ќе си лупа пенали едно 4-5 ќе има секако.

Kajgana Shop

На врв Bottom