Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој колку ќе бидат хендикепите за Македонија-Ангола и Тунис-Шпанија?

Да не знае некој колку ќе бидат хендикепите за Македонија-Ангола и Тунис-Шпанија?
Можеби и нема да бидат во право, но на flashscore викаат 10,5 за нашиве и 6,5 за Шпанија.

Фала дечки, се надевам ќе останат волку, ова некако ми изгледа ко да е одлично да се игра на Ангола...мислев и Тунис исто да тепа со хендикеп...али шо знам...ако ние ги тепамве 4 кој гарантира дека Шпанија нема со 7? ..зезнато е и тоа али секако мислам дека вреди....

Фала дечки, се надевам ќе останат волку, ова некако ми изгледа ко да е одлично да се игра на Ангола...мислев и Тунис исто да тепа со хендикеп...али шо знам...ако ние ги тепамве 4 кој гарантира дека Шпанија нема со 7? ..зезнато е и тоа али секако мислам дека вреди....
Максимум 7 гола ги тепаме Ангола.. Не гледам повеќе од тоа, играме против брз тим тие мн ќе грешат ама утакмицата ќе биде спора, ќе ја успориме играта...

Максимум 7 гола ги тепаме Ангола.. Не гледам повеќе од тоа, играме против брз тим тие мн ќе грешат ама утакмицата ќе биде спора, ќе ја успориме играта...
Па и мене ми иде на тоа дека нема шанса 11 да тепаме...ваљда и ќе ги намалат границите у меѓувреме...
Башка нашиве и да водат 11+ сигурно последни 10 минути ќе се опуштат и нема да се замараат до толку а Ангола ќе се доближи....слично ко што во пријателскиве така Босна ни се приближи...

Па и мене ми иде на тоа дека нема шанса 11 да тепаме...ваљда и ќе ги намалат границите у меѓувреме...
Башка нашиве и да водат 11+ сигурно последни 10 минути ќе се опуштат и нема да се замараат до толку а Ангола ќе се доближи....слично ко што во пријателскиве така Босна ни се приближи...
Da ali prijatelskive se edno a ovie utakmici vo grupa se drugo mora da mislat i na gol razlika ...

Sent from my thor using Tapatalk

Каде може да се следат играчите на светсково ракомет?Кој колку голови има?

уве генсхајмер - 5,5,
џамали +2,5
,степанчиќ + 3,5
,хансен -6,5
,симонет +3,5

Тоа е планот за денес...any suggestions?

уве генсхајмер - 5,5,
џамали +2,5
,степанчиќ + 3,5
,хансен -6,5
,симонет +3,5

Тоа е планот за денес...any suggestions?
Не би се коцкал со Геншајмер .. прв пеналџија ќе им биде мислам а би требало да има доста пенали пошто ќе биде машки дуел .. јас би го играл Гигу + вчера ги гледав јапанциве играат брз ракомет т.е што би се рекло во кошаркарски жаргон ран&ган игра .. па крилата на франција треба да бидат во прв план плус може уште 2-3 гола минимум од пенал би требало да е лесна плуска .
Геншајмер + Гигу + Јакобсон + Ласе сван Хансен + овие ќе ги играв ама не ги играм овие Спортлајф се напраја бетер од копачка .. го намалува на 1.6 за + а за - останува 1.9 кретени ..

Da ali prijatelskive se edno a ovie utakmici vo grupa se drugo mora da mislat i na gol razlika ...

Sent from my thor using Tapatalk
А бе да, фала богу не се водам од пријателската на крај памет ми е тоа, повеќе се водев од тоа дека не ги бива нашиве до толку да се доминантни :D

Го играм Гигу 3.5+, во прво даде 3, второ си одмараше на клупа фино лепо. Мрш! :mad:
Добро можно ли е само на мене вакви работи да ми се дешаваат? ДеРозан на 28.5+ со 28 поени по 3 четвртини не ни влезе во четвртата. Кој кур беееееееее?

И кај се гледа лични грешки на НБА тие статистиките? Се да им ебам значи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom