P
poker12345
Гостин
Hansen 5,5+
Strlek 4,5+
Lazarov 7,5+
Strlek 4,5+
Lazarov 7,5+
не туку треба да почекаш да заврши утакмицата прво, па после да се жалишАјакс т22+ ќе паѓам на првата[DOUBLEPOST=1484492224][/DOUBLEPOST]За 1 минута 0-2 Ајакс, требало да напишеш тука па да влези утакмицата, ете што било
Влегол само 4 минути.Patrick Groecki (germanija)
Dali ova drvo vleze voopsto na teren bidejki gledam 0 golovi 0 sutevi a go igrav +. Fala mnogu
Јас можам уште од сега да речам Јуве ЕБИ СЕ !! Пошто нема шанси да ја свртат сега ..не туку треба да почекаш да заврши утакмицата прво, па после да се жалиш
Следниот пат стај уште поголема слика.. не фаќа магијата со толку "мала" слика.Fiorentina - Juventus X
![]()
Малце касно го гледам ова... али пред утакмица вредеше 2ка да се игра, криво ми е што немав муда да ја уплатам ептен јака беше квотата...@dragonsky daj mislenje za ovaa dallas so green bay sakam na dalas da izgram vo zivo
neka izvaat koef bese 1,45 na 0-0 sea ke e pogolem momentalnonema ponuda za koefМалце касно го гледам ова... али пред утакмица вредеше 2ка да се игра, криво ми е што немав муда да ја уплатам ептен јака беше квотата...
Вака сега во живо како што е...не верувам да вреди квотата за 2ка...ако е негде 1.7 на пример...лупај![]()
Иначе да се доискажам 2ка = Грин Беј (пошто нели американциве идат со Гостин-Домаќин)neka izvaat koef bese 1,45 na 0-0 sea ke e pogolem momentalnonema ponuda za koef