Кладилница (Генерална дискусија)

G

Goldie

Гостин
За Динамо Загреб да оди понатаму 3.7 му дале ? Според мене и двете екипи се тука некаде со квалитет, вреди да се проба дефинитивно оти многу ги потцениле Загребчани
Исто и Гент во Четврток, 2ка на 1.98

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сакаш јас и ти да се кладиме?..по кило скара + шопска каде сакаш и кога сакаш ..за мене 1 за тебе X2 бива? :D
да си дадеш сега,да ти ебам тоа кладилничарот пропаднат.[DOUBLEPOST=1471995256][/DOUBLEPOST]
И шоако има стаж?..ене и Ц.Звезда има историја и стаж во ЛШ па Лудогорец буквално мајтап си играше со нив,секој напад шанса за гол му беше...

Не игра името и историјата туку играчите на теренот а Рома моментално има дрим тим за тие ѓупците од Порто и мислам дека Салах и Џеко ќе му ја дупнат глата вечер...1 и т12+
за малку ќе им ја дупнеа главата.Дуел на две очајни екипи од кои победи онаа што беше помалку очајна.

Ти не си за тука пишување постови веќе,оди во религија постирај.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Друго што ми падна во очи е мечот Сатрал-Ебанкс. 1.50 на Сатрал, кхмммм. Ебанкс пред месец и кусур одлучи да се префрли во професионалци, а пред тоа беше колеџ играч. Го гледав на еден Челенџер, против Кигли, и искрено полошо нешто у живот не сум гледал. Има солиден сервис, али се останато е катастрофа. Игра еднорачен бекенд и секоја му е во трибини, не може терен да погоди од тој удар, на форхенд е добар ама ако му дадеш спора топка и ако има време да се намести, ако не и тоа го мава у трибини или мрежа. Очајно се движи, а Сатрал кој е познат како тенисер кој може да издржи доста долги размени без да згреши мислам дека нема да има проблем да ги материјализира недостатоците на Ебанкс.
Почекав до саат два пред да почне, да видам како ќе се движи коефициентот.. бидејќи нешто ми смрдеше тука.. мислев да не го намалат на 1.20 шо би било пореално... уствари го покачија на 1.66 бет365... па место сингл за посолена сума, на постино го играв 2-0 т.р. @2.37 врзан со уште 3 посигурни од вечер ЛШ ... го отепа инаку Ебанкс колку пратев прв сервис погодуваше со испод 40%.. дупли сервис грешки еден тон... која им била идејата на букмејкерите..незнам...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.824
Поени од реакции
115.884
Почекав до саат два пред да почне, да видам како ќе се движи коефициентот.. бидејќи нешто ми смрдеше тука.. мислев да не го намалат на 1.20 шо би било пореално... уствари го покачија на 1.66 бет365... па место сингл за посолена сума, на постино го играв 2-0 т.р. @2.37 врзан со уште 3 посигурни од вечер ЛШ ... го отепа инаку Ебанкс колку пратев прв сервис погодуваше со испод 40%.. дупли сервис грешки еден тон... која им била идејата на букмејкерите..незнам...
Абе се наоѓаат вакви грешки, ама џабе ако немаш банка, ко јас што немам. Знаев за утакмицава, доста бев убеден, ама кое фајде, на 50 денари ли да го синглирам? :D Ова се синглира на 100-200 евра и да си извадиш солиден ќар...

Има добри и за утре како што гледам, само у мојов случај, опет џабе. :D

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.304
Поени од реакции
3.357
Абе се наоѓаат вакви грешки, ама џабе ако немаш банка, ко јас што немам. Знаев за утакмицава, доста бев убеден, ама кое фајде, на 50 денари ли да го синглирам? :D Ова се синглира на 100-200 евра и да си извадиш солиден ќар...

Има добри и за утре како што гледам, само у мојов случај, опет џабе. :D
Ај кажи ги да си ја пробамо среќата :)
Утре Лина патриотски ја ставам 2ка 5коеф е

Член од
23 август 2010
Мислења
39.824
Поени од реакции
115.884
Ај кажи ги да си ја пробамо среќата :)
Утре Лина патриотски ја ставам 2ка 5коеф е
Боље на сирак дај ги парите, оти шансите и се во минус.

Рублев, Дарцис, Белис, Доналдсон, Имер, и исто валуе има Опелка, али лично избегавам да се кладам на тенисери што не разбират ништо и што се глупи како тенџериња. Океј, ликот е 211 висок, има страшен сервис, ама од поле е лош, а Вазелин е искусен играч... Затоа не би се осмелил да го играм ако би играл на повисока уплата.

А и Ивашка мора да добие, Кикер е класичен земјаш, а и курац од тенисер, би требало да добие Ивашка, одлична сезона на хард има, веќе има добиено неколку одлични играчи, али секогаш треба да се биде претпазлив со овие. Колку за инфо, Кикер има играно на тврда помалце од мене, па сеа вие видете. :D

И Сугита е зицер и тоа е тоа. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Е. Женски тенис. 18 годишна противничка. Нашава нема шо да изгуби. Вреди патриотски да се уплати. Нормално ЦиЦи е фаворитиште и може лесно да не дозволи повеќе од 2-3 гејма ама....не би ја сметал и нашава за комплетен деген

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Е. Женски тенис. 18 годишна противничка. Нашава нема шо да изгуби. Вреди патриотски да се уплати. Нормално ЦиЦи е фаворитиште и може лесно да не дозволи повеќе од 2-3 гејма ама....не би ја сметал и нашава за комплетен деген
без љубовни емоции во Кладилница те молам :D

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Od 47min vodea so 2:0 i taka si zavrsi ..so 100den ke donesea odlicna dobivka ..
Za denes pak losa ponuda,4 natprevara koi ne zasluzuvaat poveke od 100den uplata a mizerni 6+koef .
M.City 1&3+
Minhengladbah 1&3+
Jerv 3+
Columbos 3+

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Има ли во некоја кладилница да пишуваш точен резултат? Во златна копачка не видов во билтенот а ја прашав таа таму тетката што работи и ми вели дека нема таква опција за точен резултат. А сакав да ја пишам Салзбург-Динамо Загреб точен резултат 1:2
А ако има во некоја кладилница знае некој по колку коефициент даваат?

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Има ли во некоја кладилница да пишуваш точен резултат? Во златна копачка не видов во билтенот а ја прашав таа таму тетката што работи и ми вели дека нема таква опција за точен резултат. А сакав да ја пишам Салзбург-Динамо Загреб точен резултат 1:2
А ако има во некоја кладилница знае некој по колку коефициент даваат?
vo sekoja kladilnica imash tochen rezultat da igrash, so sportlajf ti e 15 koeficient za Dinamo, vo mozzart 13, za u kopachka neznam :))

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
mislam deka ne gi pishuva u bilten kvotite, otvori si onlajn sajtot na sportlife i ke si vidish samiot

Kajgana Shop

На врв Bottom