L
Löwe
Гостин
Синглирaјте јa Линa, дa не ви биде кривo штo сте гo слушaле Стефaн
Бејлис на 1.10 не може да биде добар бет ни против мојата покојна баба. Поглуп и побезвреден бет одамна не сум видел. Се работи за ретко преценет лик во женскиот тенис. Од неа врвна тенисерка никогаш нема да биде. 6-0 6-0 да добие со Лина, бетот на Бејлис е бесмислен.Боље на сирак дај ги парите, оти шансите и се во минус.
Рублев, Дарцис, Белис, Доналдсон, Имер, и исто валуе има Опелка, али лично избегавам да се кладам на тенисери што не разбират ништо и што се глупи како тенџериња. Океј, ликот е 211 висок, има страшен сервис, ама од поле е лош, а Вазелин е искусен играч... Затоа не би се осмелил да го играм ако би играл на повисока уплата.
А и Ивашка мора да добие, Кикер е класичен земјаш, а и курац од тенисер, би требало да добие Ивашка, одлична сезона на хард има, веќе има добиено неколку одлични играчи, али секогаш треба да се биде претпазлив со овие. Колку за инфо, Кикер има играно на тврда помалце од мене, па сеа вие видете.
И Сугита е зицер и тоа е тоа.![]()
Па сеа е 1.10, вчера 1.25 беше.Бејлис на 1.10 не може да биде добар бет ни против мојата покојна баба. Поглуп и побезвреден бет одамна не сум видел. Се работи за ретко преценет лик во женскиот тенис. Од неа врвна тенисерка никогаш нема да биде. 6-0 6-0 да добие со Лина, бетот на Бејлис е бесмислен.
Остај ги ставро не се замарај појќе, мене вчера ми рекоа дека нема валуе на 1,7 квота на шаркишиан а си победи глатко 2-0Бејлис на 1.10 не може да биде добар бет ни против мојата покојна баба. Поглуп и побезвреден бет одамна не сум видел. Се работи за ретко преценет лик во женскиот тенис. Од неа врвна тенисерка никогаш нема да биде. 6-0 6-0 да добие со Лина, бетот на Бејлис е бесмислен.
едино зошто белис е фаворит пошто игра претежно на тврда подлога,а лина успеси претежно има на земја, лина не за џабе истурка 200 на ранг за доста брзо време и формата и е во нагорна линија,доколку успее да земе еден сет не гледам зошто не би зела 2 односно и победа.........па како што рече и ти самиот белис се тркала едино по нискоразредни младински турнири,но да напоменам си игра во америка цело време на бетон па тука може да биде пресуднотоNi na 1.25 nema svrha. Ja naprai ti Serena kako bozem e. Lina ima mnogu povekje mecevi od nea izigrano, nezavisno od protvnicite. Postara e 3 4 godini od nea i za zenski tenis ima povekje od odlicna serva. Golem kur ako Bellis na 15 godini igrala na US Open. Ete od togas pominaa 2 godini a taa ne uspea da se probie vo top 100. Se sekjavas na Larcher de Brito taka? Posle pobedata so Sharapova postoi li na WTA Mapata? Pascek posle 1/4 finaleto na Wimby postoi li na mapata? Bellis ni od daleku ne e tolkav talent kako sto ja pumpaat. Moze i ke tepa denes ama vredi da se isproba Lina. Pred se zatoa sto Bellis e zelena
Во 90тите сме имале и некој квалитетен дублаш.п.с Лина нема да е првата Македонка на еден грен слем. Додуша Садиковиќ не баш Македонка ама е родена во Македонија, поточно во село Десово Прилепско, а сега живее во Швајцарија како и многу други http://markukule.mk/прилепчанка-се-натпреваруваше-на-вим/
Во 90тите сме имале и некој квалитетен дублаш.п.с Лина нема да е првата Македонка на еден грен слем. Додуша Садиковиќ не баш Македонка ама е родена во Македонија, поточно во село Десово Прилепско, а сега живее во Швајцарија како и многу други http://markukule.mk/прилепчанка-се-натпреваруваше-на-вим/
Ni na 1.25 nema svrha. Ja naprai ti Serena kako bozem e. Lina ima mnogu povekje mecevi od nea izigrano, nezavisno od protvnicite. Postara e 3 4 godini od nea i za zenski tenis ima povekje od odlicna serva. Golem kur ako Bellis na 15 godini igrala na US Open. Ete od togas pominaa 2 godini a taa ne uspea da se probie vo top 100. Se sekjavas na Larcher de Brito taka? Posle pobedata so Sharapova postoi li na WTA Mapata? Pascek posle 1/4 finaleto na Wimby postoi li na mapata? Bellis ni od daleku ne e tolkav talent kako sto ja pumpaat. Moze i ke tepa denes ama vredi da se isproba Lina. Pred se zatoa sto Bellis e zelena
Imer?Боље на сирак дај ги парите, оти шансите и се во минус.
Рублев, Дарцис, Белис, Доналдсон, Имер, и исто валуе има Опелка, али лично избегавам да се кладам на тенисери што не разбират ништо и што се глупи како тенџериња. Океј, ликот е 211 висок, има страшен сервис, ама од поле е лош, а Вазелин е искусен играч... Затоа не би се осмелил да го играм ако би играл на повисока уплата.
А и Ивашка мора да добие, Кикер е класичен земјаш, а и курац од тенисер, би требало да добие Ивашка, одлична сезона на хард има, веќе има добиено неколку одлични играчи, али секогаш треба да се биде претпазлив со овие. Колку за инфо, Кикер има играно на тврда помалце од мене, па сеа вие видете.
И Сугита е зицер и тоа е тоа.![]()